Gashällar

    AEG HKB64450NB FlameLight gashäll med H2H-funktion och StepPower-reglering

    PRODUKTKOD: HKB64450NB

    5 956,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Hälltyp: Gas
    • Breddstandard: 60 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    AEG HKB64450NB FlameLight gashäll med H2H-funktion och StepPower-reglering

    Denna imponerande AEG HKB64450NB FlameLight gashäll är den perfekta lösningen för dig som vill ha praktiska och effektiva matlagningsmöjligheter i ditt kök. Med sina fyra kokzoner och en standardbredd på 60 cm, är denna gashäll både kompakt och mångsidig.

    FlameLight-funktionen

    En av de mest imponerande funktionerna på denna gashäll är FlameLight. Denna funktion ger dig inte bara en visuell indikation av om brännaren är på eller av, utan den skapar också en realistisk eldliknande låga. Detta ger både en estetiskt tilltalande effekt och hjälper dig att hålla koll på vilka brännare som är i bruk.

    H2H-funktionen

    Med H2H-funktionen (Hob2Hood) förvandlas din gashäll till en intelligent enhet som kan kommunicera med AEG:s kompatibla köksfläktar. Detta innebär att när du startar en kokzon, kommer fläkten automatiskt att ställa in rätt effektläge baserat på ditt matlagningsbehov. Du behöver inte längre oroa dig för att ställa in fläkten manuellt – den tar hand om det åt dig.

    StepPower-reglering

    StepPower-regleringen gör det enkelt att justera värmen på varje kokzon. Genom att helt enkelt vrida på reglage kan du enkelt välja mellan flera olika effektlägen. Det gör att du kan koka, steka och simra maten med precision och kontroll.

    Sammanfattningsvis är AEG HKB64450NB FlameLight gashäll en imponerande och funktionell kokplatta som gör matlagningen till en lek. Med sina avancerade funktioner som FlameLight, H2H-funktionen och StepPower-regleringen, kommer du att kunna njuta av en smidig och effektiv matlagningserfarenhet varje gång.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas
    Antal kokzoner
    4 st

    16 Produkter från samma kategori: