Gashällar

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla flame bl/a/88

    PRODUKTKOD: NIKOLATESLA FLAME BL/A/88

    29 811,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Hälltyp: Spishäll med inbyggd fläkt
    • Reglage: Vred

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla flame bl/a/88

    Översikt

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla flame bl/a/88 är en innovativ och stilren lösning för ditt kök. Med sin avancerade design och kvalitet erbjuder den en enkel och effektiv matlagningserfarenhet.

    Funktioner

    Antal kokzoner

    Denna kokplatta är utrustad med 4 separat styrbara kokzoner. Det ger dig frihet att laga flera rätter samtidigt och anpassa temperaturen efter dina behov.

    Hälltyp

    Elica-kokplattan har en spishäll med integrerad fläkt. Det innebär att du kan laga mat precis ovanför fläkten, vilket ger dig en renare och luktfriare miljö i köket.

    Reglage

    Kokplattan har reglage i form av vred. Det gör det enkelt att justera temperaturen för varje kokzon individuellt och ger dig full kontroll över din matlagning.

    Design

    Den eleganta och moderna designen på Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla flame bl/a/88 kommer att passa perfekt in i ditt kök. Med sitt släta glashäll och minimalistiska reglage ger den en stilren och sofistikerad look.

    Säkerhet

    Elica har även tänkt på din säkerhet. Kokplattan är utrustad med olika säkerhetsfunktioner, som t.ex. överhettningsskydd och barnlås. Det ger dig trygghet och frid i sinnet när du använder den.

    Slutsats

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla flame bl/a/88 är den perfekta köksapparaten för dig som värdesätter både funktion och design. Med sina många funktioner och sin eleganta utseende kommer den att förgylla din matlagningsupplevelse och ge dig en renare och mer bekväm arbetsmiljö i köket.
    Specifikationer
    Hälltyp
    Spishäll med inbyggd fläkt
    Reglage
    Vred
    Antal kokzoner
    4 st

    16 Produkter från samma kategori: