Gashällar

    Smeg SRV876AVOGH2 Coloniale 70/75 cm

    PRODUKTKOD: SRV876AVOGH2

    11 385,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Bredd: 685 mm
    • Antal kokzoner: 5 st
    • Färg: Creme
    • Hälltyp: Gas

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg SRV876AVOGH2 Coloniale 70/75 cm

    Smeg SRV876AVOGH2 Coloniale är en stilren och elegant spis-häll kombination som passar perfekt i ditt kök. Den kommer i en vacker creme färg som ger en lyxig och klassisk känsla.

    Funktioner

    Denna spis-häll kombination har en bredd på 685 mm vilket ger tillräckligt med utrymme för att laga flera rätter samtidigt. Den har 5 stycken kokzoner som ger dig möjlighet att använda olika storlekar av kastruller och stekpannor.

    Smeg SRV876AVOGH2 Coloniale är en gasdriven häll vilket ger dig snabb och jämnhög värme. Reglagen är utrustade med vred vilket gör det enkelt att justera temperaturen på varje kokzon individuellt.

    Design

    Med sin klassiska och tidlösa design är Smeg SRV876AVOGH2 Coloniale ett snyggt inslag i ditt kök. Den creme färgen ger en elegant och stilren look som passar bra ihop med olika köksinredningar. Den breda standardbredden på 70 cm gör att den passar perfekt i de flesta köksmiljöer.

    Sammanfattningsvis är Smeg SRV876AVOGH2 Coloniale en högkvalitativ spis-häll kombination med sitt fokus på både funktionalitet och design. Med sina 5 kokzoner och gasdriva reglage är den perfekt för alla matlagningsbehov. Skapa matkonstverk i ditt kök med denna eleganta apparat.

    Mått
    Breddstandard
    70 cm
    Bredd
    685 mm
    Design
    Färg
    Creme
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas
    Antal kokzoner
    5 st
    Reglage
    Vred

    16 Produkter från samma kategori: