Gashällar

    Franke - gashäll fhfs 584 4g bk c - visningsförsäljning

    PRODUKTKOD: 106.0373.675

    9 411,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Hälltyp: Gas
    • Reglage: Vred

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    Franke - gashäll fhfs 584 4g bk c - visningsförsäljning

    Denna gashäll från Franke är en perfekt lösning för den som vill laga mat med gas. Med 4 kokzoner erbjuder den tillräckligt med plats för att tillaga flera rätter samtidigt. Den har en slank och stilren design som kommer att passa perfekt in i ditt kök.

    Egenskaper:

    Kokzoner: Hällen är utrustad med 4 kokzoner, vilket ger dig möjlighet att laga mat på flera plattor samtidigt. Detta är perfekt för när du behöver tillaga flera rätter samtidigt eller när du har gäster över.

    Gashäll: Hällen drivs av gas, vilket ger dig en jämn och snabb uppvärmning. Gas är känt för att vara en effektiv och energisnål metod för matlagning.

    Reglage: Reglagen på denna gashäll är utrustade med vred, vilket gör det lätt att justera värmen på varje kokzon. Du kan enkelt anpassa värmen efter dina behov och önskemål.

    Design: Med sin slanka och stilrena design kommer denna gashäll att bli en stilfullt tillskott till ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den både robust och hållbar.

    Visningsförsäljning: Denna gashäll erbjuds som visningsförsäljning, vilket innebär att den har använts för utställning i butik. Den är i gott skick och kommer att ge dig utmärkt prestanda utan några kompromisser.

    Slå till på denna Franke - gashäll fhfs 584 4g bk c och njut av bekväm och effektiv matlagning med gas.

    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4 st
    Hälltyp
    Gas
    Reglage
    Vred

    16 Produkter från samma kategori: