Gashällar

    Smeg SRV896POGH Coloniale 90 cm

    PRODUKTKOD: SRV896POGH

    11 714,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Bredd: 885 mm
    • Antal kokzoner: 5 st
    • Färg: Creme
    • Funktioner: Wokbrännare

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg SRV896POGH Coloniale 90 cm

    Smeg SRV896POGH Coloniale är en elegant gas-spishäll med en klassisk design i en vacker creme-färg. Med en bredd på 885 mm är denna spishäll perfekt för större kök och ger dig gott om plats att laga din mat.

    Funktioner

    Spishällen är utrustad med en praktisk wokbrännare, vilket gör det enkelt att laga goda asiatiska rätter eller fräsa grönsaker och kött. Wokbrännaren ger en högre effekt och koncentrerad värme jämfört med de vanliga brännarna, vilket ger dig möjlighet att snabbt värma upp din mat.

    Smeg SRV896POGH Coloniale har totalt 5 kokzoner, vilket ger dig utrymme att laga flera rätter samtidigt. Du kan enkelt justera värmen på varje zon med hjälp av de intuitiva vreden.

    Design och användarvänlighet

    Denna spishäll har en klassisk design som passar perfekt in i traditionella kök. Den creme-färgade finishen ger en retrokänsla och blir en snygg detalj i ditt kök.

    Reglagen är enkla att använda och gör det enkelt att justera värmen på varje zon. Hällen har en standardbredd på 90 cm, vilket gör att den passar i de flesta köksmöbler.

    Sammanfattningsvis är Smeg SRV896POGH Coloniale 90 cm en stilren och funktionell gas-spishäll med en elegant design. Med en wokbrännare och 5 kokzoner får du möjlighet att laga en mängd olika rätter på en och samma spishäll. Den passar perfekt in i traditionella kök och blir en attraktiv detalj i ditt kök.

    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Bredd
    885 mm
    Design
    Färg
    Creme
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas
    Reglage
    Vred
    Antal kokzoner
    5 st
    Funktioner
    Wokbrännare

    16 Produkter från samma kategori: