Gashällar

    Gorenje GT642AXW Gashäll

    PRODUKTKOD: 737671

    3 817,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Hälltyp: Gas

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    Gorenje GT642AXW är en modern och stilren gashäll som gör matlagningen både enkel och effektiv. Med sin eleganta design i rostfritt stål/krom passar den perfekt in i alla kök.

    Funktioner

    Effektiva brännare

    Gorenje GT642AXW är utrustad med fyra effektiva brännare som ger dig möjlighet att laga flera rätter samtidigt. Brännarna har olika effektnivåer och är perfekta för att tillaga allt från långkok till snabb uppvärmning.

    Säker användning

    Säkerhet är en viktig faktor när det kommer till gashällar och Gorenje GT642AXW har flera funktioner som garanterar din trygghet. Hällen är utrustad med en flamövervakningsfunktion som automatiskt stänger av gasen om lågan slocknar. Dessutom har den en barnspärrfunktion som förhindrar oavsiktlig användning.

    Lätt att rengöra

    Gorenje GT642AXW är designad för att vara lätt att rengöra. Hällens yta är gjord av glaskeramik som är reptålig och enkel att torka av. Dessutom är reglagen enkla att ta bort och rengöra för att hålla hällen i toppskick.

    Användarvänlig

    Med intuitiva reglage är Gorenje GT642AXW enkel att använda. Du kan enkelt justera värmen för varje brännare individuellt och lätt se vilken temperaturinställning du har valt tack vare tydliga markeringar.

    Energisnål

    Denna gashäll är inte bara effektiv när det kommer till matlagning utan även energisnål. Med sin teknik för optimerad gasförbränning får du bästa tänkbara energieffektivitet.

    Sammanfattning

    Gorenje GT642AXW är en pålitlig och stilren gashäll som erbjuder enkel användning och effektiv matlagning. Med sina säkerhetsfunktioner och möjlighet att justera värmen individuellt för varje brännare, är denna gashäll perfekt för alla kockar. Dessutom är den lättskött och energisnål, vilket gör den till ett utmärkt val för alla kök.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas

    16 Produkter från samma kategori: