Gashällar

    ELECTROLUX EGS6436WW

    PRODUKTKOD: EGS6436WW

    3 093,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Bredd: 60.0 cm
    • Antal kokzoner: 4
    • Breddstandard: 60 cm
    • Vikt: 10.0 kg

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Electrolux EGS6436WW

    Electrolux EGS6436WW är en elegant och effektiv inbyggnadshäll som är perfekt för ditt kök. Med sina 60.0 cm i breddstandard är den lätt att installera och passar perfekt i ditt köksdesign.

    Funktioner

    Electrolux EGS6436WW har fyra kokzoner, vilket ger dig gott om plats att laga mat. Oavsett om du behöver snabb värme eller lägre temperaturen kan du enkelt justera kokzonens styrka med hjälp av reglagen på den främre placeringen. Detta gör det enkelt att kontrollera och justera temperaturen under matlagningen.

    Säkerhetsavstängningen är en viktig funktion som Electrolux EGS6436WW har. Om flammen släcks av misstag eller om gasen går slut, kommer produkten att stänga av gasflödet automatiskt, vilket säkerställer ett säkert köksmiljö.

    Electrolux EGS6436WW är en gashäll, vilket ger dig möjlighet att laga mat med precision och kontroll. Gasen ger snabb och jämn värmefördelning, vilket ger dig möjlighet att laga mat på olika temperaturer samtidigt.

    Denna inbyggnadshäll är tillverkad av Electrolux, ett känt och betrodd märke inom hushållsapparater. Electrolux är känt för sin höga kvalitet och pålitliga produkter, och EGS6436WW är inget undantag.

    Electrolux EGS6436WW har en elegant design med en slät yta som lätt kan torkas av. Den är också lätt i vikt, vilket gör den enkel att installera och flytta vid behov.

    Sammanfattningsvis är Electrolux EGS6436WW en effektiv och pålitlig inbyggnadshäll med fyra kokzoner. Den har en säkerhetsavstängning, enkel styrning och är tillverkad av Electrolux, ett välkänt och betrodd märke. Med denna gashäll kan du laga mat med precision och kontroll i ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Modellnamn
    Electrolux EGS6436WW
    Märke
    Electrolux
    Mått
    Vikt
    10.0 kg
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Funktioner
    Inbyggd fläkt
    Nej
    Säkerhetsavstängning
    Ja
    Specifikationer
    Placering styrning
    Fram
    Antal kokzoner
    4
    Inbyggnadshällar
    Gashäll
    Strömförsörjning
    Inmatningsspänning
    220V, 240V

    16 Produkter från samma kategori: