Gashällar

    Electrolux KGG64362K

    PRODUKTKOD: KGG64362K

    5 001,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Hälltyp: Gas

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux KGG64362K

    Översikt

    Electrolux KGG64362K är en elegant och hållbar spis med fyra gasbrännare. Den är tillverkad i rostfritt stål med kromdetaljer, vilket ger den en modern och stilren design. Spisen har alla grundläggande funktioner för att underlätta matlagningen och göra den mer effektiv.

    Färg och design

    Spisen kommer i en vacker kombination av rostfritt stål och krom, vilket ger den en stilren och modern design. Det rostfria stålet ger en strålande och elegant finish, medan kromdetaljerna ger spisen en extra touch av elegans.

    Kokzoner

    Electrolux KGG64362K har totalt fyra kokzoner, perfekt för att kunna laga flera rätter samtidigt. Du kan enkelt justera värmen på varje kokzon individuellt, vilket ger dig maximal kontroll över matlagningen. De olika storlekarna på kokzonerna gör det möjligt att använda olika storlekar på kokkärl.

    Hälltyp

    Den här spisen har en gasdriven häll, vilket ger dig en snabb och exakt temperaturkontroll. Gasbrännarna ger en jämn fördelning av värme över hela kokzonen, vilket ger dig en optimal matlagningserfarenhet. Gasdriften ger också möjlighet till snabb uppvärmning och nedkylning av kokzonerna.

    Funktioner

    Electrolux KGG64362K är utrustad med flera praktiska funktioner för att underlätta matlagningen. Den har bland annat en elektronisk tändning, vilket gör det enkelt att tända brännarna utan behov av tändstickor eller ett tändstång.

    Spisen har också en elektrisk timer, så du kan enkelt ställa in en tid för matlagning eller för att påminna dig om att stänga av spisen. Detta är speciellt användbart när du har flera rätter igång samtidigt.

    En annan praktisk funktion är att spisen har en elektrisk ugn med flera olika tillagningslägen. Du kan använda ugnen för att tillaga både små och stora rätter, och de olika lägena ger dig möjlighet att baka, grilla eller ånga maten på bästa sätt.

    Slutligen är Electrolux KGG64362K utrustad med en ornation blandning av teknik, prestanda och design för att ge dig en överlägsen matlagningsupplevelse. Den är idealisk för både professionella kockar och för dig som älskar att laga mat hemma.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas
    Antal kokzoner
    4 st

    16 Produkter från samma kategori: