Gashällar

    Electrolux KGG64362W

    PRODUKTKOD: KGG64362W

    5 462,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Hälltyp: Gas

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Electrolux KGG64362W

    Electrolux KGG64362W är en pålitlig och effektiv gasdriven spishäll som kommer att förbättra din matlagningsupplevelse i köket. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är denna häll både snygg och hållbar.

    Gasdriven effekt

    Med sin gasdrivna teknologi ger Electrolux KGG64362W en jämn och snabb värmefördelning, vilket gör det enkelt och effektivt att laga mat. Du kan enkelt kontrollera värmen och justera den efter dina behov för att få bästa möjliga resultat.

    Brännare med olika storlekar

    Electrolux KGG64362W är utrustad med brännare i olika storlekar för olika matlagningssituationer. Du kan använda den mindre brännaren för att smälta smör eller uppvärma mindre kastruller, medan den större brännaren gör det möjligt att snabbt koka upp vatten eller tillaga stora grytor.

    Lätt att rengöra

    En av fördelarna med Electrolux KGG64362W är dess enkla rengöring. Den emaljerade ytan gör det lätt att torka bort smuts och spill, och de avtagbara galleren kan enkelt tas bort och rengöras separat. Detta sparar tid och gör det bekvämt att hålla hällen ren och fräsch.

    Säkerhetsfunktioner

    För att garantera din säkerhet är Electrolux KGG64362W utrustad med flera smarta funktioner. Den har en inbyggd gaslåsning, vilket eliminerar risken för gasläckage. Dessutom har den en spädningssäkring som automatiskt stänger av gasen om lågan skulle slockna.

    Sammanfattningsvis är Electrolux KGG64362W en pålitlig och effektiv gasdriven spishäll som kommer att göra matlagningen roligare och bekvämare. Med sina olika storlekar på brännarna, enkel rengöring och säkerhetsfunktioner är den perfekt för hushållet som prioriterar både prestanda och säkerhet.

    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas

    16 Produkter från samma kategori: