Fristående kyl/frys

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk med biofresh prime system sbnsdd 5264

    PRODUKTKOD: SBNSDD5264

    40 648,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Klimatklass: SN
    • Egenskaper: LED-belysning, NoFrost

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Fristående kyl- och frysdisk med BioFresh Prime System SBNSDD 5264

    Alla funktioner du behöver för att hålla dina livsmedel fräscha

    Med Liebherr SBNSDD 5264 får du en pålitlig och effektiv fristående kyl- och frysdisk som är utrustad med det innovativa BioFresh Prime Systemet. Den här modellen har en klimatklass SN, vilket innebär att den fungerar optimalt vid en omgivningstemperatur mellan +10°C och +32°C, vilket gör den lämplig för användning i de flesta hem och kök.

    Effektiv belysning för en översiktlig förvaring

    Med den energisnåla LED-belysningen får du en perfekt överblick över innehållet i kyl- och frysdisken. Belysningen är placerad strategiskt för att lysa upp varje hörn av disken, vilket gör det enkelt att hitta och organisera dina livsmedel.

    Frysfunktion utan frost

    Tack vare NoFrost-teknologin behöver du aldrig längre bekymra dig för att frost bildas i frysdisken. NoFrost-systemet förhindrar isbildning genom att avlägsna fukt och reglera luftfuktigheten i frysen. Detta sparar tid och energi, samtidigt som det bevarar livsmedlen utan att påverka deras kvalitet.

    BioFresh Prime System för längre hållbarhet

    Det unika BioFresh Prime Systemet i SBNSDD 5264 ger optimala förvaringsförhållanden för varje typ av livsmedel. Den håller temperaturen precis över 0°C och reglerar fuktighetsnivån för att bevara fräschheten och näringen i dina färskvaror längre. Oavsett om det är frukt, grönsaker, kött eller fisk, kan du vara säker på att de håller sig fräscha längre med hjälp av detta system.

    Med Liebherr SBNSDD 5264 får du en pålitlig och effektiv kyl- och frysdisk med BioFresh Prime Systemet. Den har en energisnål LED-belysning för enkel överblick, NoFrost-teknologi för att undvika frostbildning samt BioFresh Prime Systemet för optimal förvaring av dina färskvaror. Detta är den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha längre.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr SBNSDD 5264-20 001
    Märke
    Liebherr
    Specifikationer
    Egenskaper
    LED-belysning, NoFrost
    Klimatklass
    SN

    16 Produkter från samma kategori: