Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CBNsdc 5223 Plus BioFresh NoFrost

    PRODUKTKOD: CBNSDC 5223

    20 577,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Hyllor/lådor (frys): 3 st
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Placering: Fristående
    • Egenskaper: Glashyllor, LED-belysning, NoFrost

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR CBNsdc 5223 Plus BioFresh NoFrost

    Alla dina matvaror håller sig fräscha och frostfria

    Med Liebherr CBNsdc 5223 Plus BioFresh NoFrost kyl-frys kombination behöver du aldrig oroa dig för att dina matvaror ska bli dåliga eller att frysen ska vara full av frost. Denna högkvalitativa och energieffektiva apparat kommer att hålla dina livsmedel fräscha och färska, samtidigt som den ger dig gott om utrymme för att organisera dina varor efter behov.

    Elegant design i olika färger

    Liebherr CBNsdc 5223 Plus BioFresh NoFrost finns i flera färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, så att du kan välja den som passar bäst in i ditt kök. Med sin moderna och eleganta design blir den en snygg och funktionell tillägg i ditt hem.

    Kapacitet och flexibel förvaring

    Kyl-fryskombinationen har tre glashyllor i frysen, vilket ger dig gott om utrymme för att organisera och förvara dina frysta matvaror. Dessutom gör NoFrost-tekniken att du inte behöver bekymra dig för frostbildning i frysen, vilket gör rengöringen mycket enklare. Maten håller sig fräsch och frostfri.

    BioFresh-teknik för längre hållbarhet

    Med den innovativa BioFresh-tekniken kan du förvara dina färska matvaror i den optimala temperaturen och fuktighetsnivån, vilket ger längre hållbarhet. Frukt och grönsaker behåller sin smak och krispighet, medan kött och fisk håller sig saftiga och fräscha längre. Det är den perfekta lösningen för att minska matsvinn och spara pengar.

    LED-belysning för bättre sikt

    Liebherr CBNsdc 5223 Plus BioFresh NoFrost har LED-belysning inuti för att ge en jämn och klar sikt över alla dina matvaror. Du behöver aldrig mer trassla runt i mörkret för att hitta det du letar efter. Med LED-tekniken kan du enkelt se alla dina varor och välja det du behöver utan problem.

    Upptäck den fantastiska funktionaliteten och designen hos Liebherr CBNsdc 5223 Plus BioFresh NoFrost-kyl-frys kombinationen och njut av fräsch mat och frostfria förvaringsmöjligheter.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Modellnamn
    Liebherr Kühl-Gefrier-Kombination CBNsdc 5223-20 Plus BioFresh Silber
    Design
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Glashyllor, LED-belysning, NoFrost

    16 Produkter från samma kategori: