Fristående kyl/frys

    LIEBHERR TX1021 Resekylskåp

    PRODUKTKOD: TX1021

    11 035,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 62.4 cm
    • Djup: 55.4 cm
    • Höjd: 63.0 cm
    • Klimatklass: SN, ST

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR TX1021 Resekylskåp

    Allmän information

    Det kompakta LIEBHERR TX1021 Resekylskåpet är en idealisk lösning för dem som behöver förvaringsutrymme för sina kylvaror. Med en bredd på 62,4 cm, djup på 55,4 cm och höjd på 63,0 cm, är detta kylskåp perfekt för små utrymmen, som mindre kök eller som en extra förvaringsmöjlighet på resor. Skåpet är utformat för att vara fristående, vilket gör det enkelt att placera det var som helst du behöver det.

    Design och funktioner

    LIEBHERR TX1021 Resekylskåpet kommer i en elegant vit färg, vilket gör det enkelt att matcha med övrig inredning. Med en energiförbrukning på endast 131,0 kWh/år är det här kylskåpet också energieffektivt och miljövänligt. Dess klimatklass SN, ST gör det lämpligt både för normala och mer extrema temperaturförhållanden.

    Det LIEBHERR TX1021 Resekylskåpet har en ljudnivå på endast 37,0 dB, vilket gör det mycket tyst och bekvämt att ha hemma eller på resa. Den har också en omhängningsbar dörr, vilket ger dig flexibilitet när det gäller placering i ditt utrymme.

    Förvaringskapacitet

    Med en total volym på 92,0 L ger LIEBHERR TX1021 Resekylskåpet tillräckligt med utrymme för att förvara dina kylvaror. Den har också ett frysfack som har en volym på 6,0 L och är klassificerat med en 4-stjärnig frysfacksklass, vilket innebär att det kan frysa ner mat och behålla dess kvalitet under en längre tid.

    Det här resekylskåpet från LIEBHERR har en standardbredd på 65 cm, vilket gör det kompatibelt med vanliga köksskåp och ger dig möjlighet att integrera det i din köksinredning.

    Sammanfattning

    LIEBHERR TX1021 Resekylskåpet är en kompakt och praktisk lösning för att förvara dina kylvaror på resor eller i små utrymmen. Med sin energieffektivitet, omhängningsbara dörrfunktion och tysta drift är det en användarvänlig och mångsidig produkt. Med tillräckligt med förvaringsutrymme och ett frysfack av hög kvalitet, kommer detta resekylskåp att möta alla dina behov när det gäller att hålla dina kylvaror fräscha och bekväma att använda.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr TX 1021-22 001 Vit
    Mått
    Bredd
    62.4 cm
    Höjd
    63.0 cm
    Djup
    55.4 cm
    Breddstandard
    65cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Volym (frysfack)
    6.0 L
    Klimatklass
    SN, ST
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Volym
    92.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    131.0
    Frysfack stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: