Fristående kyl/frys

    Smeg - fristående kylskåp fab50rpb5

    PRODUKTKOD: FAB50RPB5

    46 241,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 804 mm
    • Höjd: 1872 mm
    • Färg: Blå
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - Fristående kylskåp fab50rpb5

    Detta blåa fristående kylskåp från Smeg, modell fab50rpb5, är en snygg och praktisk lösning för att hålla dina livsmedel fräscha och välkylda. Med dess generösa bredd på 804 mm och höjd på 1872 mm, erbjuder den gott om utrymme för förvaring av matvaror både i kylskåpet och frysen.

    Kylskåpet är utrustat med en rad funktioner för att underlätta din vardag. En av dessa är snabbfrysning, vilket hjälper till att frysa matvaror snabbt och effektivt. Detta är perfekt för till exempel att snabbt frysa färska bär eller förvara matlådor i frysen för en längre tid.

    En annan praktisk funktion är att kylskåpets dörrar inte är omhängbara. Det kan vara ett viktig aspekt att tänka på när man väljer kylskåp.

    Smeg fab50rpb5 har en anslutningseffekt på 197 W och har en ljudnivå på 41 dB. Denna kombination av effektivitet och låg ljudnivå gör den perfekt för kök i hemmiljöer.

    Kylskåpet fab50rpb5 väger 114 kg och har en energiförbrukning på 265 kWh/år, vilket gör den till en energieffektiv och miljövänlig apparat.

    Sammanfattningsvis är Smeg fab50rpb5 ett stilfullt och praktiskt fristående kylskåp som erbjuder gott om utrymme för förvaring av matvaror. Med sina funktioner som snabbfrysning och låg ljudnivå, är det en perfekt lösning för ditt kök.

    Mått
    Vikt
    114 kg
    Bredd
    804 mm
    Höjd
    1872 mm
    Design
    Färg
    Blå
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Ljudnivå
    41 dB
    Energiförbrukning
    265 kWh/år
    Paket
    Nej
    Funktioner
    Snabbfrysning
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    197 W

    16 Produkter från samma kategori: