Fristående kyl/frys

    Liebherr - biofresh och nofrost kyl- och frysskåp kgbnsfd 52z23 + få energibidrag 250zł

    PRODUKTKOD: KGBNSFD52Z23

    17 616,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Silver
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Paket: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - biofresh och nofrost kyl- och frysskåp kgbnsfd 52z23

    Det här Liebherr kyl- och frysskåpet i modellen KGBNSFD 52Z23 är en imponerande apparat som kombinerar avancerade funktioner för att ge dig optimal förvaring av matvaror. Med sin silverfärgade design passar den lätt in i alla kök och ger en modern touch.

    Biofresh-teknik

    Detta kyl- och frysskåp är utrustat med Liebherr's innovativa Biofresh-teknik som hjälper till att förlänga hållbarheten på dina färska livsmedel. Med Biofresh-facken kan du enkelt ställa in och kontrollera temperaturen för att hålla frukt, grönsaker, kött och fisk i optimala förhållanden. Detta hjälper till att bevara smak, konsistens och näringsämnen på bästa möjliga sätt.

    NoFrost-teknik

    Dessutom eliminerar den inbyggda NoFrost-tekniken behovet av manuell avfrostning. Genom att använda en innovativ luftcirkulationssystem förhindrar den effektivt frostbildning inne i frysen. Detta gör att du slipper den besvärliga uppgiften att behöva avfrosta skåpet regelbundet och sparar dig tid och energi.

    Omhängbara dörrar

    Denna modell erbjuder också möjligheten att omhänga dörrarna för att passa ditt kökslayout. Detta ger dig en mer flexibel lösning när det gäller placeringen av kyl- och frysskåpet i ditt kök.

    Energibidrag

    För att ytterligare öka fördelarna med detta kyl- och frysskåp erbjuder det även möjligheten att få ett energibidrag på 250 zł. Detta hjälper dig att spara pengar på din elförbrukning samtidigt som du gör en miljövänligare val.

    Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr KGBNSFD 52Z23 kyl- och frysskåpet en lyxig och bekväm lösning för att förvara och bevara dina matvaror. Med sina avancerade funktioner som Biofresh-teknik och NoFrost-teknik kan du vara säker på att dina livsmedel förblir färska och goda längre. Dessutom har du möjligheten att anpassa dörrarna efter ditt kökslayout och få ett energibidrag som hjälper dig att spara pengar och minska din energiförbrukning.

    Design
    Färg
    Silver
    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: