Fristående kyl/frys

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsdb 5723 + 500 £ energipengar

    PRODUKTKOD: CNSDB5723

    18 932,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Placering: Fristående
    • Utförande: Kyl över frys
    • Egenskaper: Glashyllor, LED-belysning, NoFrost

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsdb 5723

    Den fristående kyl- och frysdisk från Liebherr är den perfekta lösningen för att hålla din mat och dryck fräsch och välorganiserad. Med en elegant design och en mängd användbara funktioner, är denna disk en pålitlig och praktisk tillägg till ditt kök.

    Placering

    Den fristående kyl- och frysdisk kan enkelt placeras fritt i ditt kök eller hem. Du behöver inte oroa dig för att den ska vara bunden till en viss plats, vilket ger dig flexibilitet att ändra din layout vid behov.

    Utförande

    Den fristående kyl- och frysdisk finns i olika färger för att passa ditt kök. Välj mellan en elegant vit, svart eller rostfritt stål/krom finish för att komplettera din köksinredning. Du kan också välja en mer färgglad disk i rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige eller röd om du vill lägga till en pop av färg till ditt kök.

    Egenskaper

    Den fristående kyl- och frysdisk är utrustad med glashyllor som ger en snygg och modern look samtidigt som de gör det enkelt att hitta och organisera dina livsmedel. LED-belysning ger en klar och energieffektiv belysning inne i disken, vilket gör det enkelt att se innehållet även i mörka omgivningar.

    En av de mest praktiska funktionerna i denna disk är NoFrost-tekniken. Detta eliminerar behovet av manuell avfrostning och förhindrar isbildning i kyl- och frysfacket. Det sparar dig tid och energi samtidigt som det håller dina livsmedel fräscha och frostfria.

    Sammanfattning

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsdb 5723 är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med sin eleganta design och praktiska funktioner kommer den att förbättra ditt kök och underlätta förvaring och organisation av dina livsmedel. Välj din favoritfärg och njut av fördelarna med denna pålitliga och effektiva kyl- och fryslösning.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Modellnamn
    Liebherr Kühl-Gefrier-Kombination CNsdb 5723-20 Plus Silber
    Design
    Utförande
    Kyl över frys
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Glashyllor, LED-belysning, NoFrost

    16 Produkter från samma kategori: