Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CUel281 Kyl/frys

    PRODUKTKOD: CUEL281

    10 706,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 550 mm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Placering: Fristående
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR CUel281 Kyl/frys

    Färg: Rostfritt Stål/krom

    LIEBHERR CUel281 är en stilfull och funktionell kyl/frys i elegant rostfritt stål och krom. Den passar perfekt in i alla moderna kök och ger en lyxig känsla.

    Placering: Fristående

    Denna kyl/frys är fristående och kan placeras var som helst i ditt kök. Du behöver inte vara begränsad av specifika utrymmen eller monteringskrav. Detta ger dig friheten att välja den bästa platsen för din kyl/frys.

    Bredd: 550 mm

    Med en bredd på endast 550 mm tar LIEBHERR CUel281 inte upp mycket plats i ditt kök. Detta gör den perfekt för mindre utrymmen eller där det finns begränsad plats. Trots sin kompakta storlek erbjuder den ändå tillräckligt med utrymme för att förvara dina kyl- och frysvaror på ett organiserat sätt.

    Dörr(ar) omhängbara: Nej

    LIEBHERR CUel281 är inte utrustad med omhängbara dörrar. Detta innebär att du inte kan ändra dörrarnas öppningsriktning. Se till att du väljer rätt plats för din kyl/frys så att dörrarna öppnas åt rätt håll för att passa din kökslayout.

    Infrysningskapacitet: 4 kg/dygn

    Med en imponerande infrysningskapacitet på 4 kg per dygn kan du enkelt frysa in stora mängder mat på kort tid. Detta är särskilt praktiskt när du har mycket mat som behöver konserveras eller när du förbereder för större tillställningar och fester.

    Klimatklass: SN, ST

    LIEBHERR CUel281 har en klimatklassificering på SN och ST. Det här innebär att den fungerar perfekt i rumstemperaturer från +10°C till +38°C. Oavsett om du placerar den i ett svalare område eller i ett varmare kök kommer den att hålla en jämn och konstant temperatur i din kyl- och frysdelen.

    Ljudnivå: 39 dB

    Med en ljudnivå på endast 39 dB kommer du knappt höra LIEBHERR CUel281 när den är i drift. Det här är särskilt viktigt om du har en öppen planlösning där köket är anslutet till vardagsrummet eller andra sociala utrymmen. Du kan njuta av tystnaden medan din kyl/frys arbetar för att hålla dina livsmedel fräscha och kylda.

    Paket: Nej

    LIEBHERR CUel281 levereras inte som ett paket. Du får bara själva kyl/frysen utan några extra tillbehör eller produkter. Detta ger dig möjlighet att anpassa ditt köp och välja tillbehör och produkter som passar dina specifika behov.

    Utförande: Kyl över frys

    LIEBHERR CUel281 har ett utförande med kyl över frys, vilket innebär att kylutrymmet befinner sig ovanför frysen. Detta är en vanlig och praktisk konfiguration som gör det enkelt att komma åt alla dina kyl- och frysva

    Mått
    Vikt
    55 kg
    Bredd
    550 mm
    Design
    Utförande
    Kyl över frys
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Klimatklass
    SN, ST
    Infrysningskapacitet
    4 kg/dygn
    Energiförbrukning
    192 kWh/år
    Placering
    Fristående
    Paket
    Nej
    Ljudnivå
    39 dB

    16 Produkter från samma kategori: