Fristående kyl/frys

    Liebherr - easyfresh nofrost kyl- och frysdisk kgnd 57z03 + få energibidrag 250zł

    PRODUKTKOD: KGND57Z03

    15 970,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Placering: Fristående
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Utförande: Kyl över frys
    • Dörröppning: Höger

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - easyfresh nofrost kyl- och frysdisk KGND57Z03

    Produktbeskrivning

    Liebherr KGND57Z03 är en fristående kyl- och frysdisk som kommer att bli en utmärkt och praktisk tillägg till ditt kök. Med sitt eleganta och moderna design kommer den att passa perfekt in i vilken inredningsstil som helst.

    Funktioner

    NoFrost-teknologi: Denna kyl- och frysdisk är utrustad med Liebherrs NoFrost-teknologi, vilket innebär att du aldrig behöver bekymra dig för isbildning i frysen. NoFrost-funktionen ser till att luften i frysen hålls torr och isfri, vilket sparar tid och energi då du slipper avfrosta frysen manuellt.LED-belysning: KGND57Z03 har inbyggd LED-belysning i både kyl- och frysdelen. LED-lamporna ger en klar och jämn belysning i hela skåpet och gör det enkelt att hitta det du letar efter utan att behöva slösa energi på att hålla dörrarna öppna längre än nödvändigt.Stjärnklass 4: Frysens stjärnklass 4 indikerar att den är lämplig för att frysa in och förvara färsk mat under lång tid, vilket är perfekt för dig som vill förbereda mat portioner i förväg eller förvara råvaror på ett tryggt sätt.Kyl över frys: KGND57Z03 har en praktisk design med kylavdelningen placerad ovanpå frysen. Detta gör det enkelt att komma åt och organisera dina livsmedel i båda delarna av disket.Is- & Vattendispenser: Denna modell har ingen is- eller vattendispenser vilket gör att du enkelt kan placera den var som helst utan att behöva oroa dig för vattenanslutningar eller avlopp.

    Specifikationer

    - Modell: Liebherr KGND57Z03 - Färg: Vit - Dörröppning: Höger - Energiklass: A+++ - Kylkapacitet: xx liter - Fryskapacitet: xx liter - Ljudnivå: xx dB - Höjd: xx cm - Bredd: xx cm - Djup: xx cmLiebherr KGND57Z03 kommer att bli en pålitlig och energisnål kyl- och frysdisk i ditt kök. Dess användarvänliga funktioner och eleganta design gör den till det perfekta valet för alla köksinredningar.
    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr kylskåp KGND57Z03-20202 Vit
    Märke
    Liebherr
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Egenskaper
    LED-belysning
    Placering
    Fristående
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: