Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CBNes4898 Kyl/frys

    PRODUKTKOD: CBNES4898

    40 319,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 66.5 cm
    • Höjd: 201.0 cm
    • Hyllor/lådor (kyl): 6 st
    • Hyllor/lådor (frys): 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr CBNes4898 Kyl/frys

    Alla färger du önskar

    Med Liebherr CBNes4898 Kyl/frys kan du välja mellan olika färger för att passa din köksinredning perfekt. Välj mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå eller beige. Detta gör det möjligt att anpassa din kyl/frys till din personliga stil och smak.

    Perfekt för fristående placering

    Liebherr CBNes4898 Kyl/frys är utformad för att passa perfekt som fristående enhet. Med en bredd på 60.0 cm, djup på 66.5 cm och höjd på 201.0 cm tar den minimalt med plats samtidigt som den ger tillräckligt med lagringsutrymme för dina livsmedel.

    Låg ljudnivå för störningsfri användning

    Med en ljudnivå på endast 35.0 dB erbjuder Liebherr CBNes4898 Kyl/frys en tyst och störningsfri användning. Du kan njuta av ett lugnt kök utan att bli störd av oljud från kyl/frysens drift.

    Smart design med praktiska hyllor och lådor

    Liebherr CBNes4898 Kyl/frys har 6 hyllor i kylavdelningen för att ge dig gott om plats att organisera och förvara dina livsmedel. Dessutom finns det 3 hyllor på kylskåpsdörren för att hålla dina drycker och förpackningar ordnade.

    I frysavdelningen finns det 4 lådor för att säkerställa att du har gott om utrymme för att frysa in och hålla dina frysta varor organiserade och lätta att komma åt.

    LED-belysning för optimal sikt

    Liebherr CBNes4898 Kyl/frys har en inbyggd LED-belysning som ger dig optimal sikt och gör det enkelt att hitta dina livsmedel även i mörker.

    NoFrost-teknik för frostfri användning

    Den avancerade NoFrost-tekniken i Liebherr CBNes4898 Kyl/frys förhindrar effektivt frostbildning i frysen. Det innebär att du aldrig behöver bekymra dig för att avfrosta enheten och att du alltid har en jämn och konstant temperatur i kyl- och frysdelen.

    Snabbfrysning för bevarande av näringsämnen

    Med Liebherr CBNes4898 Kyl/frys kan du snabbt frysa in färska livsmedel för att bevara deras näringsämnen och kvalitet. Snabbfrysningssystemet kyler snabbt ner maten för att säkerställa att den behåller sin färskhet och smak.

    Omhängningsbar dörr för enkel installation

    Du kan enkelt omhänga dörren på Liebherr CBNes4898 Kyl/frys för att anpassa den till din kökslayout och preferenser. Detta gör det möjligt att installera enheten på ett sätt som passar bäst för dig och ditt kök.

    Strömsäkerhet för längre hållbarhet

    Liebherr CBNes4898 Kyl/frys är utrustad med strömsäkerhetsåtgärder som ger dig en tidsmarginal på 24.0 timmar vid strömavbrott. Detta innebär att dina livsmedel hålls kylda och frysta även om strömmen skulle gå under en kort period.

    Energiklass C för energieffektivitet

    Liebherr CBNes4898 Kyl/frys har en energiklass C, vilket innebär att den är energieffektiv och hjälper till att minimera din energiförbrukning. Med en årlig energiförbrukning på endast 182.0 kW/h kan du känna dig trygg med att du gör en miljövänligare val.

    Liten avancerad teknik förstärker din vardag

    Medan kyl/frysens yttre är stort och rymligt, är tekniken inuti mycket mer sofistikerad och högteknologisk. Liebherr CBNes4898 Kyl/frys är utrustad med avancerad teknik som belysningssystem för kylavdelningen, en digital termometer för enkel temperaturinställning, flaskställ för att hålla drycker på plats, höj- och sänkbara fötter för att anpassa enheten till ojämna golv och en Multi Air Flow-system för jämn temperaturfördelning.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CBNes 4898-21 Silver
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    201.0 cm
    Bredd (nischmått)
    60.0 cm
    Djup
    66.5 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Vikt
    98.0 kg
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Utförande
    Kyl över frys
    Hyllor/lådor (frys)
    4 st
    Hyllor (kylskåpsdörr)
    3 st
    Hyllor/lådor (kyl)
    6 st
    Specifikationer
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    182.0 kW/h
    Egenskaper
    Belysning kyl, Digital termometer, Flaskställ, Glashyllor, Höj och sänkbara fötter, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Snabbfrysning
    Fryskapacitet pr. dygn
    16.0 kg
    Placering
    Fristående
    Nettovolym (Frys)
    104.0 L
    Ljudnivå
    35.0 dB
    Nettovolym (Kyl)
    245.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Teknisk specifikation
    Säkerhet vid strömavbrott
    24.0 tim
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C

    16 Produkter från samma kategori: