Fristående kyl/frys

    Liebherr - fristående kyl- och frysskåp plus biofresh och nofrost cbnsdc 5223

    PRODUKTKOD: CBNSDC5223

    21 564,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Placering: Fristående
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Paket: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Fristående kyl- och frysskåp plus BioFresh och NoFrost

    Denna Liebherr fristående kyl- och frysskåp är en perfekt kombination av funktion och stil. Med sina avancerade funktioner och snygga design kommer den att bli en bra tillägg i ditt kök.

    Funktioner:

    BioFresh-teknologi

    Detta kyl- och frysskåp är utrustat med Liebherrs innovativa BioFresh-teknologi. Den skapar de perfekta förvaringsförhållandena för att hålla dina färska livsmedel fräscha och näringsrika längre. BioFresh-zonerna erbjuder individuell luftfuktighet och temperaturkontroll, vilket gör att frukter, grönsaker, kött och fisk håller sig färskare i upp till tre gånger längre tid än i vanliga kylskåp.

    NoFrost-teknologi

    Slipp besvärlig avfrostning med Liebherrs NoFrost-teknologi. Medan frysskåpet bibehåller luftcirkulationen och håller en jämn temperatur, förhindrar NoFrost-teknologin isbildning och frost. Detta minskar behovet av manuell avfrostning och sparar tid och energi.

    Fristående design

    Detta kyl- och frysskåp har en fristående design som gör att den kan placeras var som helst i ditt kök utan att behöva monteras in i köksmöblerna. Det ger dig flexibilitet när det gäller placering och kan enkelt flyttas vid behov.

    Omhängbara dörrar

    Du kan enkelt anpassa dina dörrar efter ditt köks layout, då detta kyl- och frysskåp har omhängbara dörrar. Detta gör det enkelt att ändra sidan på dörrarna beroende på var du väljer att placera enheten.

    Sammanfattning:

    Liebherr - fristående kyl- och frysskåp plus BioFresh och NoFrost är inte bara funktionell, men också en ögonfallande tillskott till ditt kök. Med sina avancerade funktioner som BioFresh-teknologi och NoFrost-teknologi, kommer den att hålla dina livsmedel färska längre och ge dig friheten att placera den var som helst i ditt kök. Och med möjligheten att omhänga dörrarna, kan du anpassa enheten efter din köksdesign. Investera i detta kyl- och frysskåp och njut av perfekt förvaring av dina livsmedel.

    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Placering
    Fristående

    16 Produkter från samma kategori: