Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CNsdd 5253

    PRODUKTKOD: CNSDD 5253

    19 590,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Placering: Fristående
    • Egenskaper: LED-belysning, NoFrost

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning:

    Liebherr CNsdd 5253-20 001 är ett fristående kylskåp/frys som erbjuder optimal kyl- och frysförvaring för ditt hem. Med sitt eleganta utseende och högkvalitativa konstruktion är detta kylskåp/frys perfekt för att hålla din mat och dryck färsk och välbevarad.

    LED-belysning:

    En av de fantastiska funktionerna i Liebherr CNsdd 5253-20 001 är dess LED-belysningssystem. LED-lampor är energieffektiva och ger en klar och jämn belysning. Detta gör det enkelt att hitta det du letar efter i kylskåpet/frysen, även i mörka omgivningar.

    NoFrost:

    En annan imponerande funktion är Liebherr CNsdd 5253-20 001's NoFrost-teknik. Med NoFrost behöver du aldrig mer bekymra dig för att frosta av frysen manuellt. Tillverkarens avancerade system ser till att frost och is inte bildas inne i frysen, vilket sparar dig tid och ansträngning.

    Liebherr CNsdd 5253-20 001 är inte bara en vacker kylskåp/frys, den erbjuder också praktiska och bekväma funktioner för att göra ditt liv lättare. Med LED-belysning och NoFrost-teknik får du en effektiv och energisnål apparat som kommer att hålla dina livsmedel i bästa möjliga skick.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Modellnamn
    Liebherr kylskåp/frys CNsdd 5253-20 001
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    LED-belysning, NoFrost

    16 Produkter från samma kategori: