Fristående kyl/frys

    Smeg - retro kylskåp fab50lbl5

    PRODUKTKOD: FAB50LBL5

    46 241,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 804 mm
    • Höjd: 1872 mm
    • Placering: Fristående
    • Anslutningseffekt: 197 W

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - retro kylskåp fab50lbl5

    Smeg - retro kylskåp fab50lbl5 är en fantastiskt snygg och praktiskt fristående kylskåp som kommer att bli pricken över i:et i ditt kök. Med sitt retrodesignade utseende tar det dig tillbaka till en äldre tid samtidigt som det erbjuder moderna funktioner och bekvämligheter.

    Placering

    Du kan placera Smeg - retro kylskåp fab50lbl5 var som helst i ditt kök, eftersom den är fristående. Den tar upp minimalt med utrymme och kan enkelt integreras i din köksinredning.

    Mått

    Med en bredd på 804 mm och en höjd på 1872 mm passar detta kylskåp perfekt i de flesta kök. Detta gör det till en idealisk lösning oavsett om du har ett stort eller litet utrymme.

    Anslutningseffekt

    Smeg - retro kylskåp fab50lbl5 har en anslutningseffekt på 197 W. Detta innebär att den är energieffektiv och inte kommer att belasta ditt elnät.

    Omhängbara dörrar

    Dörrarna på Smeg - retro kylskåp fab50lbl5 är tyvärr inte omhängbara. Du måste vara noggrann vid installationen för att säkerställa att dörrarna öppnar och stänger på rätt sätt.

    Ljudnivå

    Detta kylskåp har en ljudnivå på 41 dB vilket gör det mycket tystgående. Du kommer knappt märka att det är där när det är i drift!

    Energiförbrukning

    Smeg - retro kylskåp fab50lbl5 har en energiförbrukning på 265 kWh/år. Detta innebär att det är energisnålt och kommer att hjälpa dig att spara pengar på din elräkning.

    Vikt

    Med en vikt på 144 kg är Smeg - retro kylskåp fab50lbl5 stabilt och robust. Du kan vara säker på att det kommer att stå stadigt och säkert i ditt kök.

    Mått
    Höjd
    1872 mm
    Bredd
    804 mm
    Vikt
    144 kg
    Specifikationer
    Ljudnivå
    41 dB
    Energiförbrukning
    265 kWh/år
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Placering
    Fristående
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    197 W

    16 Produkter från samma kategori: