Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CBNsdc 5753 Prime BioFresh NoFrost kyl/frys med BioFresh och NoFrost-system

    PRODUKTKOD: CBNSDC 5753

    27 157,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Placering: Fristående
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Klimatklass: SN, T
    • Utförande: Kyl över frys

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR CBNsdc 5753 Prime BioFresh NoFrost kyl/frys med BioFresh och NoFrost-system

    Den LIEBHERR CBNsdc 5753 Prime BioFresh NoFrost är en imponerande kyl/frys med avancerade funktioner. Med sin höga prestanda och innovativa teknik ger den här modellen dig möjlighet att förvara dina livsmedel på det mest optimala sättet. Här är några av dess imponerande egenskaper:

    BioFresh-system

    Detta kylskåp levereras med det uppskattade BioFresh-systemet, som bevarar smak, textur och näringsvärde hos dina färska livsmedel. Genom att hålla en temperatur precis över fryspunkten skapar BioFresh-enheten en optimal miljö för grönsaker, frukt, kött, fisk och mejeriprodukter. Dina matvaror håller längre och behåller sin fräschör.

    NoFrost-system

    Med NoFrost-tekniken behöver du inte längre bry dig om avfrostning. Detta system förhindrar frost- och isbildning genom att regelbundet cirkulera kalluft för att avlägsna fuktighet. Resultatet är att dina livsmedel håller sig frostfria, samtidigt som du undviker isbildning på insidan av enheten. Dessutom sparar du tid och energi genom att slippa avfrostningsprocessen.

    Fristående design

    LIEBHERR CBNsdc 5753 Prime BioFresh NoFrost är fristående, vilket innebär att den kan placeras var som helst i ditt kök utan att behöva installeras i en särskild nisch. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att organisera ditt kök och anpassa enheten efter din smak och ditt utrymme.

    Stjärnklass 4 och klimatklass SN, T

    Denna kyl/frys har en stjärnklassificering på 4, vilket betyder att den kan hålla livsmedel frysta under en längre tid - upp till ett år - även under strömavbrott. Det är idealiskt om du vill vara säker på att dina djupfrysta livsmedel förblir i perfekt skick. Dessutom har enheten en klimatklassificering SN, T, vilket innebär att den fungerar i rumstemperatur från 10 till 43 grader Celsius. Detta gör den lämplig för användning i de flesta hemmiljöer.

    Högerdörr

    CBNsdc 5753 Prime har en dörröppning på höger sida, vilket ger dig enkel åtkomst till dina livsmedel. Du kan enkelt anpassa enheten efter dina behov och ditt köks layout.

    Den LIEBHERR CBNsdc 5753 Prime BioFresh NoFrost är den perfekta kyl/frys-kombinationen för att hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade. Med sitt BioFresh- och NoFrost-system, tillsammans med sin flexibla design och höga prestanda, kommer den här modellen att ge dig en utmärkt kyl- och frysupplevelse.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr kylskåp/frys CBNsdc 5753-20 001
    Märke
    Liebherr
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    SN, T
    Egenskaper
    NoFrost
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: