Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CUel331 Kyl/frys

    PRODUKTKOD: CUEL331

    11 693,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 550 mm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Placering: Fristående
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR CUel331 Kyl/frys

    Den här LIEBHERR CUel331 kyl/frys kombinerar stil, funktion och hållbarhet för att ge den perfekta lösningen för ditt kök. Med sitt rostfria stål/kromskåp och fristående placering passar den perfekt in i alla inredningsstilar och ger en elegant touch till ditt kök.

    Funktioner

    Med en bredd på 550 mm tar LIEBHERR CUel331 kyl/frys inte upp mycket utrymme i ditt kök, samtidigt som den ger tillräckligt med förvaringsutrymme för dina livsmedel. Den har omhängbara dörrar som gör det enkelt att anpassa den till dina behov och preferenser.

    LIEBHERR CUel331 kyl/frys har en imponerande infrysningskapacitet på 4 kg per dygn, vilket gör det möjligt att snabbt frysa ner färska råvaror eller rester. Den har även en klimatklassificering av SN, ST vilket innebär att den fungerar optimalt även i temperaturer mellan 10°C och 38°C.

    Med en ljudnivå på endast 39 dB ger LIEBHERR CUel331 kyl/frys en tyst och bekväm arbetsmiljö i ditt kök. Den stör inte vid vardaglig användning och bidrar till en behaglig upplevelse i köket.

    Hållbarhet och energieffektivitet

    LIEBHERR CUel331 kyl/frys har en energiförbrukning på endast 211 kWh per år, vilket innebär att den är mycket energieffektiv och hjälper dig att spara pengar på din elräkning. Den är också miljövänlig med sin energiklassificering A+++.

    Med en vikt på 67,5 kg är LIEBHERR CUel331 kyl/frys mycket stabil och hållbar. Den är konstruerad för att hålla länge och ger dig pålitlig prestanda under lång tid.

    I sammanfattning erbjuder LIEBHERR CUel331 kyl/frys en kombination av stil, funktion och hållbarhet. Den är perfekt för alla kök och kommer att vara en pålitlig och praktisk lösning för att förvara dina livsmedel på ett organiserat sätt.

    Mått
    Bredd
    550 mm
    Vikt
    67,5 kg
    Design
    Utförande
    Kyl över frys
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Ljudnivå
    39 dB
    Paket
    Nej
    Klimatklass
    SN, ST
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Infrysningskapacitet
    4 kg/dygn
    Placering
    Fristående
    Energiförbrukning
    211 kWh/år

    16 Produkter från samma kategori: