Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CUno 2831 Automatisk kombinerad kyl/frys med SmartFrost-system

    PRODUKTKOD: CUNO 2831

    12 022,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Orange
    • Egenskaper: Glashyllor, LED-belysning, NoFrost, Ägghylla

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    LIEBHERR CUno 2831 Automatisk kombinerad kyl/frys med SmartFrost-system

    Detta är LIEBHERR CUno 2831, en automatisk kombinerad kyl/frys i en härlig orange färg. Med sin stilrena design och toppmoderna funktioner är denna produkt ett utmärkt val för alla kök.

    Färg och märke

    Den här kombinerade kyl/frysen kommer i en iögonfallande orange färg som direkt drar uppmärksamheten till sig. Den är tillverkad av det välkända märket Liebherr, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet.

    Modell och kapacitet

    Modellen är Liebherr CUno2831 70/30, vilket innebär att den har ett förvaringsutrymme på 70% för kylning och 30% för frysning. Detta ger dig gott om plats för att förvara både färskvaror och frysta livsmedel.

    Funktioner och fördelar

    En av de viktigaste funktionerna i denna kyl/frys är det innovativa SmartFrost-systemet. Detta system minskar isbildning och avfrostningsbehov, vilket sparar både tid och energi. Det gör också att du enkelt kan se och komma åt dina matvaror utan att behöva ta bort isen först.

    Kyl/frysen är också utrustad med glashyllor som ger en stilren och modern look samtidigt som de är lätta att rengöra. Den har också LED-belysning som ger en jämn och energisnål belysning, vilket gör det enkelt att hitta det du letar efter.

    En annan praktisk funktion är den dedikerade ägghyllan, som håller äggen på plats och ger en organiserad förvaring. Detta minskar risken för att äggen rullar omkring och blir skadade.

    Sammanfattningsvis är LIEBHERR CUno 2831 en automatisk kombinerad kyl/frys med en elegant orange färg, funktionella egenskaper och modern design. Med sin SmartFrost-teknik och användarvänliga funktioner är den ett utmärkt val för alla som vill ha en pålitlig och effektiv kyl/frys i sitt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CUno2831 70/30 Orange
    Märke
    Liebherr
    Design
    Färg
    Orange
    Specifikationer
    Egenskaper
    Glashyllor, LED-belysning, NoFrost, Ägghylla

    16 Produkter från samma kategori: