Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CBNsda 5753 Prime BioFresh NoFrost Kyl och frys med BioFresh- och NoFrost-system

    PRODUKTKOD: CBNSDA 5753

    32 093,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Placering: Fristående
    • Egenskaper: LED-belysning, NoFrost

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    Detta är den innovativa och stiliga Liebherr CBNsda 5753 Prime BioFresh NoFrost kyl- och frysenheten. Med sin moderna design och utmärkta funktioner är den en idealisk tillägg till ditt kök.

    Färgalternativ

    Denna enhet kommer i ett brett utbud av färger för att passa din personliga stil och köksinredning. Välj mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå eller beige.

    Placering

    CBNsda 5753 Prime BioFresh NoFrost är en fristående enhet, vilket innebär att du kan placera den var som helst i ditt kök utan att behöva oroa dig för att den ska passa in i din befintliga kökslayout.

    Märke och modell

    Den här enheten kommer från den erkända tillverkaren Liebherr och modellnamnet är CBNSDA5753 60cm Prime Silver. Liebherr är känd för att tillverka högkvalitativa och pålitliga apparater.

    Egenskaper: LED-belysning och NoFrost-teknik

    En av de huvudsakliga funktionerna hos denna enhet är den energieffektiva LED-belysningen. Denna belysning ger dig en klar och tydlig blick inuti kyl- och frysenheten och hjälper dig att hitta dina matvaror enkelt.

    CBNsda 5753 Prime BioFresh NoFrost är också utrustad med den avancerade NoFrost-tekniken. Detta innebär att du aldrig behöver bekymra dig för avfrostning av enheten. Istället för att frysa fast vid kyl- och frysfack bildar NoFrost-tekniken en extra kall luftström som förhindrar isbildning.

    Den här enheten är den perfekta kombinationen av design och funktionalitet. Den kommer att hålla dina matvaror fräscha och välorganiserade, samtidigt som den ger ditt kök en modern och elegant touch.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CBNSDA5753 60cm Prime Silver
    Märke
    Liebherr
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Egenskaper
    LED-belysning, NoFrost
    Placering
    Fristående

    16 Produkter från samma kategori: