Fristående kyl/frys

    Liebherr - easyfresh och nofrost kyl- och frysdisk cnsfd 5704 + få energibidrag 250zł

    PRODUKTKOD: CNSFD5704

    16 628,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Egenskaper: NoFrost

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - easyfresh och nofrost kyl- och frysdisk cnsfd 5704

    Innovativ teknik

    Liebherr CNsfd 5704 är en kyl- och frysdisk som är utrustad med den senaste tekniken inom easyfresh och nofrost. Easyfresh-tekniken gör det möjligt att ställa in olika temperaturer för kyl- och frysdelen, vilket ger optimal förvaring av olika livsmedel. Nofrost-tekniken innebär att frysen inte behöver avfrostas manuellt, vilket sparar tid och energi.

    Kapacitet och design

    Med en total kapacitet på 570 liter är denna kyl- och frysdisk perfekt för större hushåll eller små företag. Den har ett snyggt och modernt utseende med en rostfri finish som passar in i alla kök. Den har även LED-belysning i både kyl- och frysdelen, vilket ger bra överblick över matvarorna.

    Energibesparing

    Liebherr CNsfd 5704 är energieffektiv och har fått energibidrag på 250zł. Den är klassificerad i energiklass A++, vilket innebär att den förbrukar minimalt med energi och hjälper till att minska energikostnaderna. Dessutom har den en intelligent kyl- och fryssystem som optimerar temperaturen och minimerar energiförbrukningen.

    Funktioner och bekvämlighet

    Denna kyl- och frysdisk har en rad användarvänliga funktioner som hjälper till att göra vardagen enklare. Den har en elektronisk styrpanel som gör det möjligt att enkelt styra och övervaka temperaturen. Den har också en ljud- och ljusvarning som aktiveras om temperaturen blir för hög eller om dörren står öppen för länge.

    Kyl- och frysdisk med lång hållbarhet

    Liebherr CNsfd 5704 är tillverkad av högkvalitativa material och har en pålitlig konstruktion som gör den hållbar på lång sikt. Den är också utrustad med en MultiAirflow-system som säkerställer en jämn temperaturfördelning i hela kyl- och frysdelen, vilket hjälper till att bevara matvarornas kvalitet och smak.Sammanfattningsvis är Liebherr CNsfd 5704-20 001 en innovativ och energieffektiv kyl- och frysdisk som erbjuder många användbara funktioner för bekvämlighet och hållbarhet. Med sin generösa kapacitet och snygga design passar den perfekt i alla kök och kan hjälpa till att bevara matvaror på bästa sätt.
    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CNsfd 5704-20 001
    Märke
    Liebherr
    Specifikationer
    Egenskaper
    NoFrost

    16 Produkter från samma kategori: