Fristående kyl/frys

    Liebherr - easyfresh och nofrost kyl- och frysdisk cngwd 5723 + få energibidrag 250zł

    PRODUKTKOD: CNGWD5723

    20 577,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Silver
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Paket: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - easyfresh och nofrost kyl- och frysdisk cngwd 5723

    Den Liebherr - easyfresh och nofrost kyl- och frysdisk cngwd 5723 är en praktisk och effektiv lösning för att förvara dina livsmedel på ett säkert sätt. Med dess innovativa easyfresh- och nofrost-teknik hålls dina varor fräscha och frostfria under en längre tid.

    Easyfresh-teknik

    Easyfresh-tekniken är designad för att hålla dina färskvaror fräscha och locka fram deras naturliga smaker och näringsämnen. Detta uppnås genom att hålla en optimal temperatur och fuktighet i kylskåpet, vilket förhindrar uttorkning och förlust av kvalitet. Dina grönsaker, frukter och övriga färskvaror kommer att bevaras längre och behålla sin krispighet och smak.

    Nofrost-teknik

    Den avancerade nofrost-tekniken gör att du aldrig mer behöver bekymra dig för att frosta av frysen. Genom att cirkulera kall luft i frysen avlägsnas fukt och isbildning, vilket förhindrar att det bildas iskristaller på dina varor. Detta gör det enklare och snabbare att hitta och ta ut dina produkter, samtidigt som det sparar dig tid och energi.

    Stilren design

    Denna kyl- och frysdisk har en elegant och modern design som passar perfekt in i ditt kök. Med dess silverfärgade yta blir den en snygg och stilren inredningsdetalj samtidigt som den erbjuder praktisk förvaring. Dess dörr(ar) är dock inte omhängbara, vilket ger extra stabilitet och säkerhet när du öppnar och stänger diskarna.

    Energisnålt alternativ

    En annan fördel med Liebherr - easyfresh och nofrost kyl- och frysdisk cngwd 5723 är att den är energisnål. Med dess energibidrag på 250zł kan du vara säker på att den inte kommer att dra onödig ström och därmed hjälpa dig att spara pengar på din elräkning.

    Sammanfattningsvis är Liebherr - easyfresh och nofrost kyl- och frysdisk cngwd 5723 en pålitlig och effektiv lösning för att förvara dina livsmedel på ett säkert sätt. Med dess easyfresh- och nofrost-teknik kan du vara säker på att dina varor håller sig fräscha och frostfria under en längre tid. Den stilrena designen och energisnåla funktionen gör den till en idealisk komponent i ditt kök.

    Design
    Färg
    Silver
    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: