Fristående kyl/frys

    Smeg - fristående kylskåp fab50rcr5

    PRODUKTKOD: FAB50RCR5

    46 241,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 804 mm
    • Höjd: 1872 mm
    • Färg: Creme
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - fristående kylskåp fab50rcr5

    Detta fristående kylskåp från Smeg i färgen creme är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sina generösa dimensioner passar det perfekt i stora kök och ger en elegant touch till inredningen.

    Funktioner:

    Färg

    Kylskåpet kommer i en vacker cremefärg som ger en tidlös och snygg look till ditt kök. Den neutrala färgen gör att den lätt kan matchas med andra apparater och inredningsstilar.

    Bredd

    Med en bredd på 804 mm rymmer detta kylskåp mängder av matvaror och ger dig gott om utrymme för att organisera och förvara dina livsmedel på ett effektivt sätt.

    Höjd

    Kylskåpets höjd på 1872 mm gör det tillräckligt stort för att rymma all din mat och dryck. Det finns gott om plats för att stående förvara längre förpackningar och flaskor.

    Dörr(ar) omhängbara

    I detta kylskåp är dörrarna inte omhängbara, vilket innebär att de inte kan ändras från standardutförande. Detta ger stabilitet och säkerhet i användningen och minskar risken för att dörren ska öppna sig oavsiktligt.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 41 dB är detta kylskåp tystgående och stör inte din vardag. Du kan njuta av en lugn och tyst atmosfär i ditt kök utan att bli störd av irriterande ljud från kylskåpet.

    Paket

    Detta kylskåp kommer inte som en del av ett paket. Det kan köpas och användas separat utan att behöva köpa tilläggsprodukter.

    I slutändan erbjuder Smeg - fristående kylskåp fab50rcr5 enastående prestanda och stil. Med sin creme-färgade design, generösa mått och tystgående drift kommer det definitivt att bli en oumbärlig del av ditt kök.

    Mått
    Höjd
    1872 mm
    Bredd
    804 mm
    Design
    Färg
    Creme
    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Ljudnivå
    41 dB

    16 Produkter från samma kategori: