Fristående kyl/frys

    Smeg - fristående kylskåp fab50rwh5

    PRODUKTKOD: FAB50RWH5

    46 241,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 804 mm
    • Höjd: 1872 mm
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Ljudnivå: 41 dB

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - fristående kylskåp fab50rwh5

    Allmän information

    Detta fristående kylskåp från Smeg är en perfekt kombination av stil och funktion. Med sin eleganta design passar det perfekt in i alla kök och ger en touch av lyx. Med en bredd på 804 mm och en höjd på 1872 mm har det gott om utrymme för att rymma alla dina matvaror i en smidig och organiserad miljö.

    Omhängbara dörrar

    En av de unika egenskaperna hos detta kylskåp är dess omhängbara dörrar. Det innebär att du kan anpassa riktningen på öppningen för att passa just ditt kök. Så oavsett om du har en vänsterhängd eller högerhängd dörr, kan du enkelt anpassa den efter dina behov.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 41 dB är detta kylskåp mycket tystgående. Det innebär att du kan njuta av ett lugnt och tyst kök utan att störas av brus eller ljud från kylskåpet. Detta är särskilt viktigt om du har ett öppet kök eller om kylskåpet är placerat nära sovrummet.

    Paket

    Detta kylskåp levereras utan paket, vilket innebär att du får möjlighet att välja de tillbehör som passar dina behov bäst. Du kan enkelt köpa till exempel ett ismaskinsset eller en flaska för vattenfiltrering för att göra ditt kylskåp ännu mer mångsidigt och praktiskt.

    Sammanfattningsvis är Smeg - fristående kylskåp fab50rwh5 en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med omhängbara dörrar, låg ljudnivå och möjligheten att anpassa det till dina behov, är detta kylskåp ett utmärkt val för alla kök.

    Mått
    Höjd
    1872 mm
    Bredd
    804 mm
    Specifikationer
    Ljudnivå
    41 dB
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: