Fristående kyl/frys

    LIEBHERR IRCBf5121 Inbyggd kyl

    PRODUKTKOD: IRCBF5121

    33 738,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Klimatklass: SN
    • Dörröppning: Höger
    • Omhängningsbar dörr: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR IRCBf5121 Inbyggd kyl

    Den inbyggda kylskåpet LIEBHERR IRCBf5121 är en kompakt och mångsidig lösning för ditt kök. Med sin klimatklass SN kan den användas i rumstemperaturer som sträcker sig från 10°C till 32°C, vilket gör den lämplig för de flesta kök.

    Minikylskåp

    Med sin kompakta design är detta kylskåp perfekt för mindre kök, studentrum, kontor eller som ett extra kylalternativ. Trots sin storlek erbjuder den tillräckligt med utrymme för att förvara dina dagliga livsmedel och drycker. Med en total kapacitet på XX liter har du gott om plats för att organisera och hålla dina livsmedel fräscha.

    Högerhängd dörr

    Den inbyggda kylskåpet LIEBHERR IRCBf5121 har en högerhängd dörr, vilket innebär att den kan öppnas åt höger. Detta gör det enkelt att placera kylskåpet bredvid andra apparater eller möbler i ditt kök utan att kollision uppstår.

    LIEBHERR-kvalitet

    Med sitt välkända märke LIEBHERR kan du vara säker på att du får en pålitlig och högkvalitativ produkt. LIEBHERR är känt för sin tillverkning av pålitliga och innovativa vitvaror, och IRCBf5121 är inget undantag. Du kan vara trygg med att din mat och drycker hålls fräscha och kylda i detta pålitliga kylskåp.

    Omhängningsbar dörr

    Kylskåpet LIEBHERR IRCBf5121 har en omhängningsbar dörr, vilket innebär att du kan ändra dörröppningssidan enligt dina behov. Detta gör det enkelt att anpassa kylskåpet efter din kökslayout och preferenser.

    Sammanfattningsvis är LIEBHERR IRCBf5121 Inbyggd kyl en idealisk lösning för att hålla dina livsmedel och drycker fräscha och kylda i ditt kök. Med sitt kompakta format och högerhängda dörr är den flexibel att placera i olika kök. Med LIEBHERRs pålitlighet och omhängningsbar dörr kan du vara säker på att du kommer att ha en kylskåp som passar dina behov och preferenser.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Minikylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Einbau-Kühlschrank IRCBf 5121-20 Plus
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Klimatklass
    SN

    16 Produkter från samma kategori: