Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost Kyl och frys med BioFresh- och NoFrost-system

    PRODUKTKOD: CBNBSA 5753

    34 396,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Svart
    • Placering: Fristående
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Klimatklass: SN, T

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost Kyl och frys

    Den här LIEBHERR CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost kyl- och frysen är en imponerande färgsvart frys- och kylenhet med massor av praktiska funktioner. Det är en fristående enhet som kommer att bli en perfekt addition till ditt kök.

    BioFresh och NoFrost system

    En av de bästa funktionerna i denna kyl- och frysenhet är den inbyggda BioFresh och NoFrost teknologin. BioFresh-systemet håller din mat färsk i längre tid genom att skapa en optimal atmosfär med perfekt temperatur och fuktighet. Detta gör att du kan bevara dina färska livsmedel som frukt, grönsaker, kött och mejeriprodukter fräscha och fulla av näringsämnen.

    NoFrost-systemet däremot gör att du aldrig mer behöver bekymra dig för isbildning i frysen. Den här funktionen förhindrar isbildning genom att cirkulera kall luft och automatiskt avfrosta enheten. Du sparar tid och energi eftersom du slipper att manuellt avfrosta frysen.

    Funktionella egenskaper

    Denna enhet har även praktiska glashyllor som gör det enkelt att organisera dina livsmedel och ger dig en bra överblick över innehållet i kylen. Den omhängningsbara dörren ger dig möjligheten att anpassa enheten efter dina behov och kökslayout.

    Utmärkt prestanda och energieffektivitet

    Med en stjärnklassning på 4 och klimatklassen SN, T, kan du vara säker på att denna enhet kommer att hålla en stabil temperatur och ge en utmärkt prestanda oavsett omgivningstemperaturen. Den har en spänning på 230 V (220-240 V) och är energieffektiv, vilket gör att du kan minska din energiförbrukning och spara pengar.

    Sammanfattningsvis är LIEBHERR CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost kyl- och frysenheten en pålitlig och funktionell enhet som kommer att göra livet enklare och bevara dina livsmedel fräscha och näringsrika. Med sitt stilrena svarta utseende kommer den att bli en snygg och praktisk tillägg till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CBNBSA5753 60cm Prime Black
    Märke
    Liebherr
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Glashyllor, NoFrost
    Klimatklass
    SN, T
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: