Fristående kyl/frys

    Liebherr - fristående kyl- och frysskåp cbnsda 5723 silver + få 750 £ energipengar

    PRODUKTKOD: CBNSDA5723

    26 170,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Klimatklass: SN
    • Egenskaper: NoFrost

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående kyl- och frysskåp cbnsda 5723 silver

    Vår Liebherr CBNSDA5723 är ett fristående kyl- och frysskåp som är perfekt för att hålla dina livsmedel fräscha och kylda. Med sin stilrena design och silverfärgade yta kommer den definitivt att bli en snygg och funktionell tillägg till ditt kök.

    Energisnål och miljövänlig

    Detta kyl- och frysskåp är verkligen energieffektivt och miljövänligt. Det är klassificerat som klimatklass SN vilket innebär att det fungerar optimalt vid en omgivningstemperatur mellan 10-32 °C, vilket innebär att det är anpassat för olika klimatförhållanden.

    NoFrost-teknologi

    Vår Liebherr CBNSDA5723 är utrustad med den senaste NoFrost-teknologin. Detta innebär att du aldrig mer behöver frostas av frysen manuellt. NoFrost-teknologin ser till att det inte bildas frost och is på fryslådorna, vilket gör att du slipper den krävande uppgiften att frosta av frysen med jämna mellanrum.

    Lättanvänd och flexibel

    Med sin intuitiva display och enkla användargränssnitt är det enkelt att justera temperaturerna för kyl- och frysenheterna. Dessutom finns det en mängd olika förvaringslösningar som gör det möjligt att anpassa interiören efter dina specifika behov. De justerbara hyllorna och lådorna ger dig möjlighet att organisera dina livsmedel på ett effektivt sätt.

    Rum för alla dina livsmedel

    Vår Liebherr CBNSDA5723 ger dig gott om utrymme för att förvara alla dina livsmedel. Med en total kapacitet på XX liter erbjuder den gott om plats för alla dina matvaror, från färska grönsaker till frysta delikatesser. Du behöver aldrig mer oroa dig för att det inte ska finnas tillräckligt med utrymme för att lagra dina varor.

    Så om du letar efter ett pålitligt och energisnålt kyl- och frysskåp är vår Liebherr CBNSDA5723 silver det perfekta valet för dig. Upptäck fördelarna med NoFrost-teknologin och njut av ett organiserat och smidigt sätt att förvara dina livsmedel.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CBNSDA5723 60cm Plus Silver
    Märke
    Liebherr
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Egenskaper
    NoFrost
    Klimatklass
    SN

    16 Produkter från samma kategori: