Fristående kyl/frys

    LIEBHERR TP1424 Kylskåp

    PRODUKTKOD: TP1424

    9 390,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Klimatklass: T
    • Dörröppning: Höger

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR TP1424 Kylskåp - Frisk och effektiv förvaring

    Med LIEBHERR TP1424 kylskåpet får du en pålitlig och energisnål lösning för att förvara dina livsmedel. Med en kapacitet på 142 liter erbjuder detta fristående kylskåp tillräckligt med utrymme för att rymma dina dagliga förnödenheter och mer därtill. Ta kontroll över din mat och håll den fräsch längre med detta högpresterande kylskåp.

    Klimatklass T - För optimal kylning

    Med sin klimatklassificering T är LIEBHERR TP1424 kylskåp designat för att fungera optimalt i rum med en omgivningstemperatur mellan +16°C och +43°C. Detta innebär att oavsett om du placerar kylskåpet i ditt kök, garage eller i en annan miljö, kommer det att hålla en stabil och optimal kylning för dina livsmedel.

    Fristående kylskåp - Passar överallt

    Med sin fristående design ger LIEBHERR TP1424 kylskåp dig friheten att placera det på den plats som passar dig bäst. Dess kompakta storlek gör det enkelt att integrera det i ditt kök eller var som helst du behöver extra förvaringsutrymme för kylvara. Välj själv om du vill placera kylskåpet bredvid din befintliga kyl/frys eller använda det som en separat enhet - valet är ditt!

    Högerhängd dörr - Enkel åtkomst

    LIEBHERR TP1424 kylskåp har en högerhängd dörr, vilket innebär att den är öppningsbar åt höger. Detta ger dig enkel och bekväm åtkomst till kylskåpets innehåll utan att vara i vägen för andra apparater eller möbler i ditt kök. Njut av en smidig och ergonomisk användning med detta praktiska kylskåp.

    Med LIEBHERR TP1424 kylskåpet får du inte bara en pålitlig och effektiv förvaringslösning för dina livsmedel, utan också en produkt som uppfyller dina behov och förbättrar ditt köksutrymme. Ta kontroll över din mat och njut av friskhet och bekvämlighet med detta pålitliga och funktionella kylskåp.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Tisch-Kühlschrank TP 1424-22
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Klimatklass
    T

    16 Produkter från samma kategori: