Fristående kyl/frys

    Smeg fristående kylskåp rf396rsix

    PRODUKTKOD: RF396RSIX

    199 242,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 886 mm
    • Djup: 635 mm
    • Höjd: 2120 mm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg fristående kylskåp rf396rsix

    Smeg fristående kylskåp rf396rsix är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Det eleganta rostfria stålet/kromutförandet ger en modern och sofistikerad touch till ditt kök. Med en bredd på 886 mm, djup på 635 mm och höjd på 2120 mm har kylskåpet en rymlig interiör som gör det enkelt att organisera och förvara matvaror.

    Funktioner

    Kylskåpet har en rad praktiska funktioner för att underlätta din vardag. Med snabbkylning kan du snabbt sänka temperaturen i kylskåpet för att förhindra att maten förlorar sin friskhet. Den dynamiska kylningen med fläkt säkerställer en jämn temperaturfördelning i hela kylskåpet, vilket förhindrar att maten blir ojämnt kyld.

    Det finns också en snabbfrysningsfunktion som gör att du kan frysa matvaror snabbt och effektivt. Den 0-gradiga lådan, även känd som ZeroZone eller Chef Zone, är perfekt för att bevara färskheten hos känsliga livsmedel som kött och fisk.

    Kylskåpet är utrustat med energisnål LED-belysning som ger dig en tydlig överblick över dina matvaror. Det har också ett semesterläge som hjälper till att spara energi när du är borta längre perioder.

    Specifikationer

    Smeg fristående kylskåp rf396rsix har en anslutningseffekt på 367 W och infrysningskapacitet på 15 kg/dygn. Det har en klimatklassificering för N, SN, ST och T, vilket innebär att det fungerar optimalt i olika temperaturförhållanden.

    Med en lagringstid på upp till 18 timmar vid strömavbrott kan du vara säker på att dina matvaror förblir kylda även under längre avbrott. Kylskåpet har en ljudnivå på 40 dB, vilket gör det tyst och bekvämt att använda i ditt kök.

    Den totala nettovolymen för kylskåpet är 396 liter medan frysen har en nettovolym på 104 liter. En energiklassifikation på A++ säkerställer att kylskåpet är energieffektivt och miljövänligt.

    Smeg fristående kylskåp rf396rsix är inte bara en funktionell apparat, det är också en snygg och stilren tillskott till ditt kök. Med sin eleganta design och avancerade funktioner är detta kylskåp ett utmärkt val för den moderna hemmakocken.

    Mått
    Vikt
    245 kg
    Bredd
    886 mm
    Djup
    635 mm
    Höjd
    2120 mm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Funktioner
    Snabbkylning, Dynamisk kylning (fläkt), Snabbfrysning, 0 gradig låda (ZeroZone/Chef Zone), LED-belysning, Semesterläge
    Ljudnivå
    40 dB
    Nettovolym (Frys)
    104 liter
    Paket
    Nej
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Nettovolym (Kyl)
    396 liter
    Lagringstid vid strömavbrott
    18 h
    Infrysningskapacitet
    15 kg/dygn
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Placering
    Fristående
    Energiförbrukning
    430 kWh/år
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    367 W
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: