Fristående kyl/frys

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsfd5743

    PRODUKTKOD: CNSFD5743

    22 222,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Hyllor/lådor (frys): 3 st
    • Placering: Fristående
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Klimatklass: SN, T

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsfd5743

    Placering Fristående

    Den fristående Liebherr CNSFD5743 är en imponerande kyl- och frysdisk som kommer att ge dig både effektiv kylning och optimal förvaring av dina livsmedel. Dess stilrena design och höga kapacitet gör den till en utmärkt lösning för både familjer och ensamstående.

    Frysens stjärnklass 4

    Den fristående kyl- och frysdisk CNSFD5743 är utrustad med frysens stjärnklass 4, vilket innebär att den kan frysa ner livsmedel till temperaturer så låga som -18°C. Detta gör att du kan lagra färsk mat, frysa in maträtter och förvara frysta varor på ett säkert sätt.

    Klimatklass SN, T

    Med klimatklass SN, T kan du vara säker på att produkten fungerar optimalt i de flesta klimatförhållanden. Den kan användas i temperaturer från +10°C upp till +43°C, vilket gör den idealisk för användning både inomhus och utomhus.

    Utförande Kyl över frys

    Med sin kyl över frys-design ger Liebherr CNSFD5743 dig en bekväm och lättillgänglig placering av både kylda och frysta livsmedel. Kylskåpsdelen ligger ovanför frysdelen, vilket gör det enkelt att nå och organisera dina matvaror.

    Spänning 230 V (220-240 V)

    Liebherr CNSFD5743 är utrustad med en spänning på 230V (220-240V), vilket gör den kompatibel med de flesta elnät. Du kan vara säker på att den kommer att fungera stabilt och effektivt, oavsett var du använder den.

    Dörröppning Höger

    Liebherr CNSFD5743 har en dörröppning åt höger, vilket ger dig enkel och smidig åtkomst till dina matvaror. Du kan enkelt anpassa den till ditt köksdesign och placeringspreferenser.

    Hyllor/lådor (frys) 3 st

    Kyl- och frysdisk CNSFD5743 är utrustad med tre hyllor/lådor i frysdelen. Detta ger dig gott om utrymme och möjlighet att organisera dina frysta varor på ett bekvämt sätt.

    Märke Liebherr

    Liebherr är ett välkänt och pålitligt märke inom vitvaruindustrin. Med deras kvalitetsprodukter kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt som kommer att uppfylla dina behov över lång tid.

    Modellnamn Liebherr kylskåp/frys CNsfd 5743-20 001

    Liebherr CNSFD5743-20 001 är en specifik modell inom Liebherrs sortiment av kylskåp och frysar. Med sin högkvalitativa konstruktion och avancerade funktioner kommer den att ge dig en bekväm och pålitlig förvaringslösning för dina livsmedel.

    Egenskaper NoFrost

    En av de mest imponerande egenskaperna hos Liebherr CNSFD5743 är dess NoFrost-teknologi. Detta innebär att frysen inte behöver manuell avfrostning, eftersom den automatiskt tar bort och smälter isbildning som kan bildas. Detta gör att du sparar tid och energi, och du behöver aldrig bekymra dig för isiga hyllor eller matvaror som fastnar.

    Is- & Vattendispenser Utan

    Den fristående kyl- och frysdisk CNSFD5743 har ingen inbyggd is- och vattendispenser. Detta kan vara fördelaktigt för de som inte har behov av denna funktion, då det ger mer utrymme för förvaring av matvaror.

    Omhängningsbar dörr Ja

    Liebherr CNSFD5743 har en omhängningsbar dörr, vilket betyder att du kan ändra dörröppningens riktning efter dina preferenser och köksdesign. Detta ger dig större flexibilitet och möjlighet att anpassa kyl- och frysdiskens placering.

    Sammanfattningsvis är Liebherr CNSFD5743 en imponerande fristående kyl- och frysdisk som erbjuder en rad fantastiska funktioner. Med sin kraftfulla kylning, optimerad förvaring och användarvänliga egenskaper är den en utmärkt lösning för alla hushåll som behöver en pålitlig och effektiv kyl- och frysdisk.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr kylskåp/frys CNsfd 5743-20 001
    Märke
    Liebherr
    Design
    Utförande
    Kyl över frys
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Placering
    Fristående
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Klimatklass
    SN, T
    Egenskaper
    NoFrost
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: