Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CTP251 Kyl/frys

    PRODUKTKOD: CTP251

    10 706,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Paket: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning av LIEBHERR CTP251 Kyl/frys

    LIEBHERR CTP251 Kyl/frys är en energieffektiv och mångsidig apparat som passar perfekt för hemmet. Med en elegant och modern design kommer denna kyl/frys att komplettera ditt kök och ge dig en bekväm och pålitlig kyl- och frysförvaring.

    Omhängbara dörrar

    En av LIEBHERR CTP251:s praktiska funktioner är att dörrarna är omhängbara. Detta gör att du kan anpassa kyl/frysen efter dina specifika behov och kökets layout. Du kan enkelt ändra vilken sida som dörrarna öppnas på och få dem att passa perfekt in i din köksdesign.

    Paket

    LIEBHERR CTP251 Kyl/frys kommer inte som ett paket. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att montera ihop olika delar. Kyl/frysen kommer redo att användas direkt efter installation.

    Sammanfattningsvis erbjuder LIEBHERR CTP251 Kyl/frys en bra kombination av praktiska funktioner och stilren design. Med omhängbara dörrar kan du enkelt anpassa kyl/frysen efter dina behov och den kommer redo att användas utan behov av montering. Den här apparaten är perfekt för alla som söker en pålitlig och energieffektiv kyl/frys för sitt hem.

    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: