Fristående kyl/frys

    LIEBHERR KGNsfd 52Z03 Kyl/frys med EasyFresh- och NoFrost-system

    PRODUKTKOD: KGNSFD 52Z03

    11 224,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Placering: Fristående
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Paket: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR KGNsfd 52Z03 Kyl/frys med EasyFresh- och NoFrost-system

    Denna kyl/frys från LIEBHERR är en perfekt lösning för att hålla dina livsmedel fräscha och din matlagning organiserad. Den är utrustad med EasyFresh- och NoFrost-systemen, vilket gör den mer effektiv och hållbar.

    Elegant design:

    Med sin rostfria stål och kromade finish ger denna kyl/frys en elegant och modern touch till ditt kök. Den är perfekt för att komplettera din inredning och ge den en sofistikerad känsla.

    Fristående flexibilitet:

    Denna kyl/frys har en fristående design, vilket innebär att den kan placeras var som helst i ditt kök. Du kan enkelt flytta den runt och anpassa den efter din layout för maximal flexibilitet.

    Lättanvändliga funktioner:

    Med enkelheten i åtanke har denna kyl/frys designats med lättanvändliga funktioner. Du kan enkelt justera temperaturen, kontrollera inställningarna och organisera dina livsmedel för att möta dina specifika behov.

    EasyFresh-system:

    Den här kyl/frysmodellen är utrustad med LIEBHERRs innovativa EasyFresh-system, som bibehåller livsmedelens färskhet och krispighet längre. Detta system kontrollerar konstant temperaturen och luftfuktigheten för att säkerställa optimal förvaring av frukt, grönsaker och andra känsliga livsmedel.

    NoFrost-system:

    För att undvika isbildning och frost i frysen är denna kyl/frys utrustad med NoFrost-systemet. Detta system ser till att luften cirkulerar effektivt och håller temperaturen konstant, vilket eliminerar behovet av manuell avfrostning.

    Sammanfattningsvis är LIEBHERR KGNsfd 52Z03 en kyl/frys av hög kvalitet som erbjuder både stil och funktionalitet. Med sina EasyFresh- och NoFrost-system håller den dina livsmedel fräscha längre och minimerar underhållsbehovet. Den är perfekt för alla kök som önskar en pålitlig och effektiv kyl/frys.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Placering
    Fristående

    16 Produkter från samma kategori: