Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CBNd 5723 Plus BioFresh NoFrost

    PRODUKTKOD: CBND 5723

    20 855,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Placering: Fristående
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Klimatklass: SN, T
    • Spänning: 230 V (220-240 V)

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR CBNd 5723 Plus BioFresh NoFrost

    Kylskåps- och fryskombinationen LIEBHERR CBNd 5723 Plus BioFresh NoFrost är en högkvalitativ och pålitlig apparat som är perfekt för alla dina kyl- och frysförvaringsbehov.

    NoFrost-teknik

    En av de bästa funktionerna i detta kylskåp är den avancerade NoFrost-tekniken. Den här funktionen eliminerar behovet av manuell avfrostning genom att förhindra isbildning i frysfacket. Det betyder att du inte längre behöver oroa dig för att frysfackets prestanda försämras på grund av isansamling eller att du måste spendera tid och energi på att avfrosta det manuellt. Med NoFrost-tekniken förblir frysfacket isfritt och föremål förvaras i sin bästa kvalitet.

    BioFresh-funktionen

    Detta kylskåp kommer också med BioFresh-funktionen, som är perfekt för att förvara färska livsmedel som frukt, grönsaker, kött och fisk. BioFresh-zonen har en optimal temperatur- och luftfuktighetsnivå som gör att maten behåller sin färska smak, konsistens och näringsvärde längre. Du kan vara säker på att dina färska livsmedel håller sig fräscha och lätta att använda för en längre tid med hjälp av BioFresh-funktionen.

    Kapacitet och flexibilitet

    Kylskåpet och frysen har en riklig kapacitet som ger dig gott om utrymme för att förvara alla dina matvaror. Med flera hyllor, dörrhyllor och förvaringsfack finns det gott om möjligheter att organisera och sortera dina livsmedel på det mest effektiva sättet. Dessutom kan du justera hyllornas position för att passa dina specifika behov och lagra även större objekt i kylskåpet eller frysen.

    Energibesparing

    Denna kylskåps- och fryskombination har en energieffektivitet i kategori A++, vilket innebär att den är energisnål och hjälper dig att spara pengar på elräkningen. Du kan vara miljövänlig och hålla dina levnadsomkostnader nere genom att investera i denna energieffektiva apparat.

    Design och användarvänlighet

    Den här LIEBHERR CBNd 5723 Plus BioFresh NoFrost-kombinationen har en elegant och modern design som passar perfekt i ditt kök. Den har en bekväm dörröppning till höger och ett intuitivt kontrollpanel för enkelt och användarvänligt bruk. Med denna apparat får du inte bara en högpresterande kylskåp- och frysenhet, utan också ett stilfullt och praktiskt tillägg till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr kylskåp/frys kombiskåp CBNd 5723-20 001
    Märke
    Liebherr
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Egenskaper
    NoFrost
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    SN, T
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: