Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CNf 5204 Pure NoFrost Kyl- och frysskåp med EasyFresh och NoFrost-system

    PRODUKTKOD: CNF 5204

    12 351,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Placering: Fristående
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Klimatklass: SN, T
    • Utförande: Kyl över frys

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR CNf 5204 Pure NoFrost Kyl- och frysskåp med EasyFresh och NoFrost-system

    Detta eleganta och praktiska kyl- och frysskåp är perfekt för alla som vill ha en pålitlig och energieffektiv kyl- och frysplats. Med LIEBHERR CNf 5204 Pure NoFrost får du en elegant och funktionell lösning för att lagra och hålla maten färsk.

    Placering

    Detta kyl- och frysskåp är fristående, vilket betyder att det kan placeras var som helst i ditt kök eller hem. Du kan enkelt flytta det efter behov och det kräver inget speciellt monteringssystem.

    Frysskåpets stjärnklass

    LIEBHERR CNf 5204 Pure NoFrost kombinerar kyl- och frysfunktioner i en enhet. Frysdelen har en imponerande stjärnklass på 4, vilket betyder att den kan frysa in maten på ett säkert sätt och bevara dess näringsvärde och kvalitet över tid.

    Klimatklass

    Detta kyl- och frysskåp har klimatklass SN, T. Det innebär att det fungerar optimalt även i temperaturer mellan +10°C och +43°C. Detta gör det idealiskt för användning i olika klimatförhållanden och ger dig möjlighet att använda det var som helst i ditt hem.

    Utförande

    LIEBHERR CNf 5204 Pure NoFrost har en klassisk utformning med kyl över frysdelen. Detta gör det enkelt att organisera och komma åt maten. Dessutom har den glashyllor som ger dig en tydlig överblick över innehållet i kylskåpet, vilket gör det enkelt att hitta det du letar efter.

    Märke

    LIEBHERR är ett välkänt och pålitligt märke när det gäller vitvaror. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och långvariga prestanda. Med LIEBHERR CNf 5204 Pure NoFrost kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar lösning för att hålla din mat fräsch.

    Modellnamn och färg

    Denna modell av LIEBHERR kyl- och frysskåp heter CNf 5204 Pure NoFrost och finns i en elegant vit färg. Den vita färgen passar perfekt i de flesta köksinredningar och ger en ren och fräsch känsla.

    Egenskaper

    LIEBHERR CNf 5204 Pure NoFrost har flera användbara egenskaper. Den är utrustad med NoFrost-systemet, vilket betyder att du inte behöver bekymra dig för avfrostning av frysen. Detta system förhindrar isbildning och håller frysen fri från frost. Dessutom har den en smart EasyFresh-funktion som hjälper dig att hålla frukt och grönsaker färska längre.

    Omhängningsbar dörr

    En annan fördel med LIEBHERR CNf 5204 Pure NoFrost är att dörren kan omhängas. Detta gör att du kan anpassa kyl- och frysskåpet efter ditt kök och dina behov, vilket ger dig maximal flexibilitet.

    Sammanfattningsvis är LIEBHERR CNf 5204 Pure NoFrost ett pålitligt och elegant kyl- och frysskåp. Med fantastiska funktioner som EasyFresh och NoFrost-systemet är det en perfekt lösning för att hålla din mat fräsch och samtidigt göra ditt kök komplett. Köp idag och njut av bekvämligheten och prestandan hos LIEBHERR CNf 5204 Pure NoFrost!

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CNF5204 59.5cm White
    Märke
    Liebherr
    Design
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Egenskaper
    Glashyllor, NoFrost
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    SN, T
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: