Fristående kyl/frys

    ELECTROLUX KFB3AF82R

    PRODUKTKOD: KFB3AF82R

    8 403,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 596 mm
    • Djup: 547 mm
    • Höjd: 819 mm
    • Funktioner: LED-belysning

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: ELECTROLUX KFB3AF82R

    Kompakt och stilren design

    ELECTROLUX KFB3AF82R är en kompakt kyl- och fryskombination som är designad för att passa i mindre utrymmen. Med sina mått på 596 mm i bredd, 547 mm i djup och 819 mm i höjd kan den enkelt placeras i kök med begränsad yta.

    Effektiv LED-belysning

    För att du enkelt ska kunna se innehållet i kylskåpet har ELECTROLUX KFB3AF82R utrustats med LED-belysning. Denna energisnåla belysning ger en klar och tydlig synlighet i hela kylskåpet.

    Dörrar som inte kan omhängas

    Dörrarna på ELECTROLUX KFB3AF82R är designade för att inte kunna omhängas. Detta betyder att du inte behöver oroa dig för att behöva byta sida på dörrarna beroende på var du placerar kylskåpet i ditt kök.

    Tystgående drift

    Med en ljudnivå på endast 38 dB garanterar ELECTROLUX KFB3AF82R en tystgående drift. Detta gör att du kan ha den i nära anslutning till dina vardagsutrymmen utan att störas av onödigt brus.

    Idealisk för små hushåll

    Med en nettovolym på 93 liter för kyl och 16 liter för frys erbjuder ELECTROLUX KFB3AF82R tillräckligt med utrymme för att lagra matvaror för små hushåll. Du kan enkelt organisera dina livsmedel med hjälp av de praktiska hyllorna och förvaringsutrymmena.

    Inget paket inkluderat

    ELECTROLUX KFB3AF82R levereras utan förpackning, vilket innebär att du kan använda din egen förpackning eller beställa en separat om så önskas.

    Sammanfattning

    ELECTROLUX KFB3AF82R är en kompakt och stilren kyl- och fryskombination som är perfekt för små utrymmen. Med effektiv LED-belysning, tystgående drift och enkel organisering av matvaror är den idealisk för små hushåll. Med dörrar som inte kan omhängas behöver du inte oroa dig för att anpassa dörren efter ditt kök.

    Mått
    Bredd
    596 mm
    Djup
    547 mm
    Höjd
    819 mm
    Specifikationer
    Nettovolym (Kyl)
    93 liter
    Ljudnivå
    38 dB
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Funktioner
    LED-belysning
    Nettovolym (Frys)
    16 liter

    16 Produkter från samma kategori: