Fristående kyl/frys

    LIEBHERR CBNstc 579i Peak BioFresh NoFrost

    PRODUKTKOD: CBNSTC 579I

    44 267,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Vattendispenser, Isdispenser
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Paket: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR CBNstc 579i Peak BioFresh NoFrost

    Första klass automatisk vatten-och isdispenser

    Den LIEBHERR CBNstc 579i kommer med en praktisk och bekväm vattendispenser som ger dig möjligheten att fylla på ditt glas eller behållare direkt från kylskåpet. Dessutom är det utrustat med en isdispenser för att tillfredsställa dina behov av färsk is när du behöver det som bäst. Du kan njuta av iskallt vatten och kylda drycker utan att behöva öppna dörren.

    Elegant design och hållbar konstruktion

    Det här kylskåpet har en imponerande och modern design i rostfritt stål/krom som kommer att ge din köksinredning en lyxig touch. Med sin robusta och slitstarka konstruktion erbjuder LIEBHERR CBNstc 579i Peak BioFresh NoFrost en pålitlig och långvarig kylförvaring.

    Praktiskt omhängbara dörrar

    Dörrarna på LIEBHERR CBNstc 579i kan inte omhängas. De är utformade för att vara intuitiva och användarvänliga. Du behöver inte oroa dig för att behöva ändra på dörrens öppningsriktning, vilket sparar tid och möda.

    Smart förvaringslösning

    Med LIEBHERR CBNstc 579i får du gott om utrymme för att förvara alla dina livsmedel på ett organiserat sätt. Det är utrustat med hyllor, fack och lådor för att ge dig möjlighet att hålla din mat fräsch och välorganiserad. Med den smarta förvaringslösningen kan du enkelt hitta och komma åt det du behöver utan att behöva leta igenom hela kylskåpet.

    Förnya din matupplevelse med BioFresh-teknologi

    LIEBHERR CBNstc 579i är utrustad med BioFresh-teknologi som håller din mat färsk längre. Den jämnt fördelade kylan och optimala fuktighetsnivån skapar den perfekta miljön för att bevara frukt, grönsaker, kött, fisk och mejeriprodukter. Du kan nu njuta av längre hållbarhet och bevara näringsvärdena i dina favoritlivsmedel.

    Ingen frost och enkel rengöring

    Med NoFrost-teknologi behöver du inte längre oroa dig för frostbildning i ditt kylskåp. Den effektiva avfrostningsfunktionen förhindrar isbildning och gör att du slipper manuell avfrostning. Dessutom gör den smidiga ytan rengöringen enkel och bekväm.Sammanfattningsvis är LIEBHERR CBNstc 579i Peak BioFresh NoFrost det perfekta valet för dig som söker ett kylskåp med vattendispenser och isdispenser. Med sin eleganta design, imponerande förvaringskapacitet och innovativa teknologier kommer den att ge både stil och funktion till ditt kök.
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Funktioner
    Vattendispenser, Isdispenser

    16 Produkter från samma kategori: