Fristående kyl/frys

    Smeg fristående kylskåp fab50rpg5 pastellgrönt

    PRODUKTKOD: FAB50RPG5

    46 241,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 804 mm
    • Höjd: 1872 mm
    • Färg: Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg fristående kylskåp fab50rpg5 pastellgrönt

    Smeg fristående kylskåp fab50rpg5 i pastellgrönt är en snygg och praktiskt kylskåp som ger en retro känsla till ditt kök. Med sin unika färg och stil kommer det vara ett utmärkt tillskott till din inredning.

    Design och färger

    Kylskåpet finns i pastellgrönt, vilket ger det en fräsch och levande look som för tankarna tillbaka till 1950-talet. Det är tillgängligt i flera andra färger som vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, creme, blå, beige och röd. Oavsett vilken färg du väljer kommer kylskåpet garanterat att bli en stilfull och färgstark detalj i ditt kök.

    Placering och mått

    Detta kylskåp är fristående, vilket innebär att du kan placera det var som helst i ditt kök. Det har en bredd på 804 mm och en höjd på 1872 mm, vilket gör det tillräckligt stort för att rymma alla dina matvaror och samtidigt passa in i de flesta köksmiljöer.

    Praktiska funktioner

    Smeg fab50rpg5 har flera praktiska funktioner som gör det till en mycket användarvänlig och effektiv produkt. Den har en ljudnivå på endast 41 dB, vilket gör den tystgående och perfekt för hemmamiljöer. Dessutom är dörrarna inte omhängbara, vilket ger extra stabilitet och hållbarhet.

    Detta kylskåp kommer inte som en del av ett paket, så du kan köpa det separat och anpassa det efter dina önskemål. Med Smeg fristående kylskåp fab50rpg5 får du inte bara en pålitlig produkt som håller maten fräsch och kyld, utan även en elegant och retroinspirerad inredningsdetalj till ditt kök.

    Mått
    Bredd
    804 mm
    Höjd
    1872 mm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Ljudnivå
    41 dB
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: