Fristående kyl/frys

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsdc5723

    PRODUKTKOD: CNSDC5723

    17 945,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Hyllor/lådor (frys): 3 st
    • Placering: Fristående
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Klimatklass: SN

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk med EasyFresh och NoFrost

    Letar du efter en pålitlig och effektiv kyl- och frysdisk till ditt hem? Då har vi den perfekta produkten för dig - Liebherr CNsdc 5723. Denna fristående kyl- och frysdisk är utrustad med avancerade funktioner som kommer att göra din matlagning och livsmedelsförvaring enklare och bekvämare än någonsin tidigare.

    Placering: Fristående

    Liebherr CNsdc 5723 är en fristående kyl- och frysdisk, vilket innebär att den kan placeras var som helst i ditt kök utan några fast installerade väggskåp. Det ger dig friheten att välja den mest praktiska platsen för din kyl- och frysanläggning.

    Frysens stjärnklass: 4

    Denna modell har en frys med en stjärnklassning på 4. Detta innebär att den kan frysa och förvara livsmedel vid temperaturer på -18°C eller lägre. Med en frys av hög kvalitet kan du vara säker på att dina livsmedel hålls fräscha och att alla näringsämnen bevaras på bästa möjliga sätt.

    Klimatklass: SN

    Liebherr CNsdc 5723 har en klimatklassificering SN, vilket innebär att den är utformad för användning i normala rumstemperaturer mellan +10°C och +32°C. Detta gör det möjligt för dig att placera kyl- och frysdisken i nästan vilket kök som helst utan att behöva oroa dig för temperaturvariationerna.

    Utförande: Kyl över frys

    Den här modellen har ett praktiskt utförande med kylsektionen ovanför frysen. Detta gör det enkelt att komma åt och organisera dina färska varor utan att behöva böja dig ner. Dessutom är frysen placerad på en mer ergonomisk nivå, vilket minskar risken för att du ska förlora översikt över dina frysta varor.

    Dörröppning: Höger

    Kyl- och frysdiskens dörröppning är på höger sida. Detta kan vara användbart om du har en specifik layout i ditt kök och behöver placera kyl- och frysdisken på ett särskilt sätt. Om du föredrar en dörröppning på vänster sida kan du enkelt ändra detta genom att omhänga dörren.

    Hyllor/lådor (frys): 3 st

    Liebherr CNsdc 5723 levereras med tre hyllor eller lådor i frysen. Det ger dig gott om utrymme att organisera och förvara dina frysta livsmedel på ett effektivt sätt. Hyllorna eller lådorna kan enkelt dras ut för att ge dig enkel åtkomst till dina frysta varor.

    Märke: Liebherr

    Liebherr är ett välkänt varumärke inom vitvaror och är känt för sina högkvalitativa och pålitliga produkter. Med över 60 års erfarenhet av produktion av kyl- och fryssystem kan du vara säker på att Liebherr CNsdc 5723 är en tillförlitlig och hållbar investering för ditt hem.

    Modellnamn: Liebherr CNsdc 5723

    Liebherr CNsdc 5723 är den perfekta kombinationen av kapacitet, prestanda och användarvänlighet. Denna modell är utrustad med funktioner som Display, Glashyllor, LED-belysning och NoFrost. Displayen ger dig enkel åtkomst till alla viktiga inställningar och information om temperatur och driftläge. Glashyllorna ger en elegant och modern touch samtidigt som de ger hållbarhet och enkel rengöring. LED-belysningen ger dig en tydlig och energieffektiv belysning i både kyl- och frysdisk. NoFrost-funktionen garanterar att du aldrig behöver avfrosta frysen igen, vilket sparar tid och energi.

    Välj Liebherr CNsdc 5723 för att få en pålitlig och effektiv kyl- och frysdisk som ger dig bästa möjliga förvaring av dina färska och frysta livsmedel.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CNsdc 5723
    Märke
    Liebherr
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Specifikationer
    Egenskaper
    Display, Glashyllor, LED-belysning, NoFrost
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    SN
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: