Fristående kyl/frys

    LIEBHERR TP1720 Undercounter Kylskåp

    PRODUKTKOD: TP1720

    7 430,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 60.1 cm
    • Djup: 62.8 cm
    • Höjd: 85.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR TP1720 Undercounter Kylskåp

    Allmän information

    Det här undercounter kylskåpet från Liebherr är en pålitlig och praktisk lösning för att kyla och förvara dina livsmedel. Med en bredd på 60,1 cm, en djup på 62,8 cm och en höjd på 85,0 cm är det här kylskåpet perfekt för att passa in under din arbetsyta eller i en tightare utrymme.

    Klassning och prestanda

    Kylskåpet har en klimatklassning på SN, ST, vilket betyder att det kan hålla rätt temperatur även i rum med lägre eller högre temperaturer. Med en ljudnivå på endast 35,0 dB kommer du knappt att märka att kylskåpet är igång.

    Design och mått

    Det här Liebherr-kylskåpet har en stilren och tidlös design i vitt, vilket gör att det enkelt kan passa in i vilket kök som helst. Med en volym på 145,0 L får du gott om utrymme för att förvara dina livsmedel. Kylskåpet har en standardbredd på 65 cm och väger 37,1 kg.

    Funktioner och användning

    Liebherr TP1720 är ett fristående kylskåp som har fyra hyllor eller lådor, vilket ger dig flexibilitet att organisera och förvara dina livsmedel på ett effektivt sätt. Kylskåpet har också ett inbyggt ljus, vilket gör det enkelt att hitta det du letar efter även i mörka utrymmen. Det har också en praktisk funktion med flaskställ för att säkert förvara flaskor.

    Energiklassning och miljöhänsyn

    Liebherr TP1720 har en energiförbrukning på 92,0 kWh per år, vilket gör den energieffektiv och hjälper till att spara energi och pengar på lång sikt. Kylskåpet är också miljöhänsynstagande med sin omhängningsbara dörr, vilket gör det enkelt att anpassa kylskåpet efter dina behov.

    Slutsats

    LIEBHERR TP1720 Undercounter Kylskåp är en pålitlig och praktisk lösning för att förvara och kyla dina livsmedel. Med sin kompakta design och användarvänliga funktioner passar det perfekt i de flesta kök. Dess energieffektivitet och miljöhänsyn gör det också till ett hållbart val. Ge ditt kök den perfekta kylförvaringslösningen med LIEBHERR TP1720 Undercounter Kylskåp.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr TP 1720-22 001 Vit
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående kylskåp
    Mått
    Djup
    62.8 cm
    Höjd
    85.0 cm
    Breddstandard
    65cm
    Vikt
    37.1 kg
    Bredd
    60.1 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    4 st
    Specifikationer
    Volym
    145.0 L
    Klimatklass
    SN, ST
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Energiförbrukning (kWh/år)
    92.0
    Egenskaper
    Flaskställ, Glashyllor, Inbyggt ljus
    Ljudnivå
    35.0 dB
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: