Fristående kyl/frys

    Smeg - fristående kylskåp fc18en4ax

    PRODUKTKOD: FC18EN4AX

    20 906,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Placering: Fristående
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Paket: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - fristående kylskåp fc18en4ax

    Denna Smeg fristående kylskåp i rostfritt stål/krom är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Kylskåpet ger dig tillräckligt med förvaringsutrymme för att hålla dina matvaror fräscha och välorganiserade. Med sitt eleganta utseende kommer det definitivt att bli en snygg och praktisk tillskott till ditt kök.

    Egenskaper:

    Färg: Rostfritt Stål/krom

    Denna Smeg kylskåp har en snygg rostfri stålfinish med kromdetaljer, vilket ger det en modern och elegant look. Det kommer definitivt att bli en snygg tillägg till ditt kök.

    Placering: Fristående

    Detta kylskåp är fristående, vilket betyder att det kan placeras var som helst i ditt kök. Du kan enkelt flytta det runt för att passa ditt behov och din inredning.

    Dörr(ar) omhängbara: Nej

    Dörrarna på detta kylskåp är inte omhängbara. Det betyder att de inte kan ändras för att öppna åt motsatt håll. Var noga med att ta hänsyn till detta vid placeringen av kylskåpet.

    Paket: Nej

    Detta kylskåp levereras inte som en del av ett paket. Du får enbart själva kylskåpet och eventuella tillbehör som ingår.

    Sammanfattningsvis är Smeg - fristående kylskåp fc18en4ax ett stilfullt och praktiskt val för ditt kök. Med sin rostfria stålfinish och kromdetaljer kommer det definitivt att ge en modern touch till din inredning. Dess fristående design ger dig flexibilitet i placeringen och ger dig tillräckligt med utrymme för att förvara dina matvaror på ett ordnat sätt. Välj detta kylskåp för att få både stil och funktion i ditt kök.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Placering
    Fristående

    16 Produkter från samma kategori: