Fristående kyl/frys

    Smeg - fristående kylskåp fab50rrd5 röd

    PRODUKTKOD: FAB50RRD5

    46 241,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 804 mm
    • Höjd: 1872 mm
    • Färg: Röd
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - fristående kylskåp fab50rrd5 röd

    Detta fristående kylskåp från Smeg i färgen röd kommer definitivt att bli ett iögonfallande tillskott till ditt kök. Med sin retrodesign och eleganta utseende kommer det inte bara att hålla dina livsmedel färska, utan också vara en stilfull inredningsdetalj.

    Funktioner

    Placering

    Kylskåpet kan placeras helt frittstående, vilket ger dig flexibilitet att välja var du vill ha det i ditt kök. Du kan enkelt flytta det om du vill ändra kökslayouten eller om du flyttar till en ny bostad.

    Färg

    Kylskåpet är tillverkat i en snygg och elegant röd färg. Den djärva färgen ger en fräsch och levande känsla till ditt kök och kan bli en snygg kontrast till den övriga köksinredningen.

    Bredd

    Med sina 804 mm i bredd är detta kylskåp tillräckligt rymligt för att rymma alla dina matvaror, inklusive förpackningar av olika storlekar. Du behöver inte oroa dig för att ha ont om plats för dina favoritlivsmedel.

    Höjd

    Kylskåpet har en höjd på 1872 mm, vilket ger dig gott om utrymme för att förvara dina matvaror på olika hyllor och i olika fack. Du kan enkelt organisera dina livsmedel och ha översikt över vad du har i kylskåpet.

    Omhängbara dörrar

    Dörrarna på detta kylskåp är inte omhängbara, vilket innebär att de inte kan ändras från en sida till en annan. Detta kan vara en viktig faktor att överväga om du behöver anpassa placeringen av kylskåpet efter köksdesignen.

    Ljudnivå

    Kylskåpets ljudnivå är endast 41 dB, vilket betyder att det kommer vara tyst under sin användning. Du kommer inte störas av irriterande brus utan kan njuta av en lugn och tyst atmosfär i ditt kök.

    Paket

    Kylskåpet levereras inte som en del av ett paket, vilket innebär att du bara får själva kylskåpet utan extra tillbehör. Du kan dock köpa tillbehör separat för att komplettera kylskåpet efter dina behov.

    Mått
    Bredd
    804 mm
    Höjd
    1872 mm
    Design
    Färg
    Röd
    Specifikationer
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Placering
    Fristående
    Ljudnivå
    41 dB
    Paket
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: