Fristående kyl/frys

    Liebherr - comfort nofrost biocool kyl och frys cnef5735

    PRODUKTKOD: CNEF5735

    25 512,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Bredd: 70.0 cm
    • Djup: 66.5 cm
    • Höjd: 201.0 cm
    • Hyllor/lådor (kyl): 5 st
    • Hyllor/lådor (frys): 3 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Comfort NoFrost BioCool Kyl och Frys CNef5735

    Den Liebherr - Comfort NoFrost BioCool Kyl och Frys CNef5735 är en fantastisk kyl- och fryskombination som erbjuder en mängd olika funktioner för att hålla dina livsmedel fräscha och din matlagning enkel. Med en stilren design och flera färvalternativ kan du anpassa den till din köksinredning.

    Funktioner

    Kyl över frys: CNef5735 har en design med kylutrymmet placerat ovanpå frysen. Detta ger enkel åtkomst till dina färska livsmedel utan att behöva böja dig ner för att nå dem.

    NoFrost: Den avancerade NoFrost-tekniken eliminerar behovet av att manuellt avfrosta frysen. Detta sparar tid och energi samtidigt som det bibehåller en konstant temperatur och förhindrar isbildning.

    BioCool: Med Liebherrs innovativa BioCool-drawer kan du ändra fuktighetsnivån inuti veck på ett enkelt sätt. Detta håller dina grönsaker och frukt fräscha längre och bevarar deras näring.

    Multi Air Flow: Den avancerade Multi Air Flow-tekniken ser till att kall luft cirkulerar jämnt i hela kyl- och frysenheten. Detta hjälper till att bibehålla en optimal temperatur och förhindrar att dina livsmedel blir ojämnt kylda.

    Touch Display: CNef5735 har en elegant touch display-panel som gör det enkelt att justera temperaturen och använda andra funktioner.

    Snabbkylning: Med snabbkylningsfunktionen kan du snabbt sänka temperaturen i kylutrymmet när du lägger in varma livsmedel. Detta hjälper till att bevara deras färskhet och smak.

    Säkerhet vid strömavbrott: Om strömmen går kan CNef5735 behålla en trygg temperatur i upp till 24 timmar, så att dina livsmedel förblir säkra och fräscha.

    Appstyrning: Med appstyrning kan du kontrollera och övervaka din kyl- och frysenhet från din smartphone eller surfplatta. Detta ger dig bekvämlighet och flexibilitet.

    Övriga funktioner: CNef5735 har också funktioner som barnlås, flaskställ, glashyllor, höj- och sänkbara fötter, kolfilter, LED-belysning, ägghylla och öppen dörrvarning.

    Liebherr - Comfort NoFrost BioCool Kyl och Frys CNef5735 är en pålitlig och energieffektiv enhet som hjälper till att hålla dina livsmedel fräscha och ordnade. Med sin snygga design och användarvänliga funktioner är den perfekt för alla kök. Välj mellan olika färger för att matcha din personliga stil.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CNef 5735 Silver
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Vikt
    80.7 kg
    Djup
    66.5 cm
    Bredd
    70.0 cm
    Höjd
    201.0 cm
    Design
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Hyllor/lådor (kyl)
    5 st
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Utförande
    Kyl över frys
    Funktioner
    Appstyrning
    Ja
    Specifikationer
    Egenskaper
    Barnlås, Belysning kyl, Display, Flaskställ, Glashyllor, Höj och sänkbara fötter, Kolfilter, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Snabbkylning, Touch Display, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Fryskapacitet pr. dygn
    16.0 kg
    Placering
    Fristående
    Nettovolym (Frys)
    106.0 L
    Ljudnivå
    38.0 dB
    Nettovolym (Kyl)
    296.0 L
    Klimatklass
    SN, T
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    183.0 kW/h
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Säkerhet vid strömavbrott
    24.0 tim
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    190 W
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: