Fristående frysskåp

    Liebherr - prime nofrost sfnsdd 5267 fristående frys

    PRODUKTKOD: SFNSDD5267

    25 841,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - prime nofrost sfnsdd 5267 fristående frys

    Den fristående frysmodellen Liebherr - prime nofrost sfnsdd 5267 är den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha och välkylda. Med en imponerande kapacitet och avancerade funktioner är denna frys en pålitlig och praktisk tillägg till ditt kök.

    Placering

    Denna frys är fristående, vilket innebär att den kan placeras var som helst i ditt kök. Du behöver inte oroa dig för att installera den i ett skåp eller ett särskilt utrymme.

    Klimatklass

    Liebherr - prime nofrost sfnsdd 5267 har en klimatklass T. Detta innebär att den fungerar optimalt vid en omgivningstemperatur mellan 16 och 43 grader Celsius. Den kan alltså användas i de flesta typer av kök och miljöer.

    Typ

    Denna frys tillhör kategorin fristående frysar. Det betyder att den är oberoende av övriga köksenheter och kan placeras valfritt i ditt kök. Med denna typ av frys har du flexibilitet när det gäller placering och kan enkelt flytta den vid behov.

    Märke

    Liebherr har etablerat sig som ett pålitligt och välrenommerat varumärke inom vitvaruindustrin. Med årtionden av erfarenhet och expertis levererar Liebherr högkvalitativa och pålitliga produkter. Med Liebherr - prime nofrost sfnsdd 5267 får du en pålitlig och välkonstruerad frys som kommer att hålla dina livsmedel bevarade på bästa sätt.

    Modellnamn

    Liebherr - prime nofrost sfnsdd 5267-20 001 är den exakta modellbeteckningen för denna frys. Denna modell har utvecklats med omsorg och är utrustad med de senaste funktionerna och teknologierna för att garantera att dina livsmedel förvaras i optimala förhållanden.

    Produkt
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr frys SFNsdd 5267-20 001
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Bredd
    59.7 cm
    Djup
    67.5 cm
    Höjd
    185.5 cm
    Vikt
    77.4 kg
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    T
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: