Fristående frysskåp

    Liebherr - Frittstående frysskåp fnd 4625

    PRODUKTKOD: FND4625

    15 970,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 145.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Frittstående frysskåp FNd 4625

    Detta frittstående frysskåp från Liebherr är designat för att ge optimal förvaring av dina frysta livsmedel. Med sin moderna design och högkvalitativa konstruktion är det en perfekt lösning för både hushåll och mindre företag.

    Funktioner

    NoFrost-teknik

    En av de viktigaste funktionerna i detta frysskåp är NoFrost-tekniken, vilket innebär att du inte behöver bekymra dig för isbildning eller frost. Detta gör att du aldrig behöver avfrosta frysskåpet, vilket sparar tid och energi.

    Rumskapacitet

    Med den imponerande rumskapaciteten på XX liter har detta frysskåp gott om plats för att rymma alla dina frysta varor. Det ger dig tillräckligt med utrymme för att lagra allt från frysvaror till bulkinköp.

    Flexibla förvaringsalternativ

    Liebherr FNd 4625 har en justerbar inredning, vilket ger dig möjlighet att anpassa skåpet efter dina behov. Med flera flyttbara hyllor, fack och lådor kan du enkelt organisera och komponera dina livsmedel på ett sätt som passar dig bäst.

    SuperFrost-funktion

    SuperFrost-funktionen gör det möjligt att snabbt frysa ned färska livsmedel och bevara deras näringsvärde och smak. Detta är särskilt användbart när du lägger in stora mängder mat eller när du behöver frysa ned färsk mat snabbt.

    Elektronisk temperaturkontroll

    Med den elektroniska temperaturkontrollen kan du enkelt justera temperaturen i frysskåpet. Detta gör det möjligt att hålla en konstant temperatur för att bibehålla livsmedlens kvalitet och för att undvika överfrysning.

    Ljudnivå

    FNd 4625 har en låg ljudnivå, vilket gör den perfekt för användning i kök eller öppet utrymme. Det betyder att du inte behöver störas av oljud när du är i närheten av frysskåpet.

    Energiklass

    FNd 4625-20 Plus NoFrost har energiklass XX, vilket innebär att den är energieffektiv och hjälper till att minska energiförbrukningen och därigenom spara pengar på elräkningen.

    Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr FNd 4625-20 Plus NoFrost både funktionalitet och stil i en högkvalitativ och energieffektiv förpackning. Med sin generösa rumskapacitet och flexibla förvaringsalternativ är detta frysskåp den perfekta lösningen för alla som behöver en pålitlig och praktisk förvaringsplats för sina frysta livsmedel.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr FNd 4625-20 Plus NoFrost
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Mått
    Höjd
    145.5 cm
    Vikt
    55.2 kg
    Bredd
    59.7 cm
    Djup
    67.5 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: