Fristående frysskåp

    Liebherr - fristående frysdisk nofrost plus sfnbde 5227

    PRODUKTKOD: SFNBDE5227

    20 855,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående frysskåp
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående frysdisk nofrost plus sfnbde 5227

    Placering: Fristående

    Den fristående frysdisk nofrost plus sfnbde 5227 från Liebherr är perfekt för dig som behöver extra frysförvaring. Den kan enkelt placeras var som helst i ditt kök eller i andra utrymmen där du behöver extra frysupplagring. Du behöver inte oroa dig för att anpassa din köksinredning, eftersom den här frysdiskmodellen är självständig och inte kräver inbyggnad.

    Klimatklass: SN

    Liebherr fristående frysdisk nofrost plus sfnbde 5227 har en klimatklassificering av SN. Det innebär att den är konstruerad för normala omgivningstemperaturer, vilket gör den idealisk för användning i hemmiljö. Oavsett om du har den i köket eller i ett annat rum, kan du vara säker på att den fungerar optimalt i normala inomhustemperaturer.

    Typ: Fristående frysdisk

    Denna modell är en fristående frysdisk, vilket innebär att den inte behöver installeras eller integreras i din köksinredning. Du kan enkelt placera den var som helst där det finns tillräckligt med utrymme. Detta gör att du kan anpassa din frysförvaring efter dina behov och preferenser utan att behöva göra några stora köksrenoveringar.

    Märke: Liebherr

    Liebherr är ett pålitligt och välrenommerat märke inom vitvarubranschen. De är kända för att producera högkvalitativa och pålitliga produkter. När du väljer Liebherr kan du vara säker på att du får en frysdisk av hög kvalitet med enastående prestanda och lång hållbarhet. Du kan lita på att Liebherr frysdiskar lever upp till dina förväntningar.

    Modellnamn: Liebherr Sfnsde5227 Frysskåp

    Liebherr Sfnsde5227 Frysskåp är den specifika modellen av den fristående frysdisk nofrost plus sfnbde 5227-serien. Denna modell har utformats med avancerade funktioner för att tillgodose dina frysförvaringsbehov på bästa sätt. Med sin höga kapacitet och smarta design är Liebherr Sfnsde5227 Frysskåp ett utmärkt val för dig som behöver extra frysupplagring.

    Egenskaper: Inbyggt ljus

    En av de funktioner som Liebherr Sfnsde5227 Frysskåp har är ett inbyggt ljus. Detta gör det enkelt för dig att se och få åtkomst till dina förvarade livsmedel, även i mörkare omgivningar. Det inbyggda ljuset ger dig bättre synlighet och gör det också enklare att organisera och hitta det du behöver i frysdiskens förvaringsutrymme.

    Avfrostning: Automatisk avfrostning/NoFrost

    Liebherr Sfnsde5227 Frysskåp är utrustad med automatisk avfrostningsteknik, även känd som NoFrost. Detta innebär att frysdiskens interiör kontinuerligt avfrostas automatiskt, vilket förhindrar att is bildas och att luftfuktighet byggs upp. Du behöver inte längre bekymra dig för att manuellt avfrosta frysen, vilket sparar dig tid och ansträngning.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr Sfnsde5227 Frysskåp
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Mått
    Vikt
    65.3 kg
    Djup
    67.5 cm
    Höjd
    185.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Specifikationer
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    SN, T
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: